Debelo Dobre Ženske, Darilo Besedo 9-10 mm Sladkovodnih Biserov 925 Funt Leopard Stud Uhani Naravnih LEOPARD GLAVO ZAPONKO

€15.24

€18.82

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli, da Kupite na Debelo

Debelo Pozitivno cena člen

Barva:pls preverite sliko

To je Končni fix veleprodajnih cen, če morate na debelo,bomo ponujajo velike popuste,come on!!samo vas prosimo, da stik z mano, hvala!

Celovitost + znamka + storitev = 100% zadovoljstvo

Smo prodali baby tovarniške proizvodnje, direct-to-kupec!Prihranite veliko v sredini prodajnega cikla in odhodki iz poslovanja, smo lahko vam omogočajo, da bi dobili najnižjo ceno, super platinum izkušnje.Take postavke so vse domače obrti, ročno izdelan lokalni Tibera ali Nepal mojstra uporabo Tibera Srebro in naravnih kamnov, kot je Turkizno, Korale, Agate, kristali itd. če ljudje nosijo take izboljšanje in lep ročno izdelan nakit, kot nakit, lahko dobite dobre volje iz narave.vendar vbodne je, če lahko najti svoj čisti zemljišč v svoje srce in v Tibetu na vaš um !

dostava

Poštne storitve na Kitajskem Doseči za 12-25 dni,

EMS Doseganje 7-14 dni,

DHL Doseči za 4-10 dni,

trgovina prodaja, promocija poceni

Politik

Vse elemente, ki izpolnjujejo pogoje za naše 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo razen če ni navedeno drugače v izdelkom.Vse postavke so zagotovljena na blagovne znamke v nove delovne razmere na potrdilo o nakupu.Če so kakršne koli težave, ali če ne boste 100% zadovoljni s točko, se nemudoma obrnite na nas, da vam bomo lahko ponudili zamenjavo ali vračilo predmeta.

OPOMBA: Vsi predmeti, vrnili pa mora biti v originalni embalaži z vsemi dodatki, dokumentacijo in vsebino prvotno poslane s točko.Škodo, ki nastane zaradi kupec ne bo obravnavana v okviru te politike.

Oznake: nakit tiara, moški uhan geometrijski, okrogle uhane 925 srebro, uhani geometrijske zlato, 925 sterling srebro posnetek zapiralo, 925 srebro zaponka, zaponka za biser, zlato glavo, earrins 925 srebro zelena, 925 sterling srebro krog zaponko

Kovine Tipa SREBRNA
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Uhani
Spol ŽENSKE
Material Biser
Obliko\vzorec KROG
Slog Klasična
Pearl Tip Sladkovodnih Biserov
Uhan Tip Padec Uhani

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi