Pletenje Vrečko Za Shranjevanje Preja Volne Tote Vrečko Za Kvačkanje Kavelj Pletilne Igle Obrti Preja Vrečko Šivanje Orodja, Pribor Organizator Primeru

€12.83

€14.92

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Lastnosti: Vrhunsko Material: iz težka najlon, pletenje torba je odporen na praske, vodo-odporen in trajen.

Enostavno: Uživajo svobodo in udobje, pri čemer svoje pletenje ali kvačkanje projektov z vami.Priročno crocheting vrečko vzeti s seboj, kamorkoli greste ali skladiščenje za vaš komplet za šivanje in pletenje suppliesat doma.Shranjevanje preja vrečo je enostaven za prevoz z ročico ali snemljiv ramenski trak.Popoln organizator torba za potovanja.

Velikega Obsega Preja Tote: iz visoko gostoto in okolje-varstvenih platno, to pletenje vrečko bo ohranila svojo obliko, brez gub, za prihodnja leta.Naše crocheting torbo lahko shranite vsaj 10 štrenice, sestavljene iz preje, tako da nikoli ne boste morali izberejo, kateri projekt vzeti s seboj.Super za večje projekte, ki zahtevajo številne kroglice iz volne.

Z Zadrgo Design: 2 pokrov reže na to pletenje tote omogočajo enostavno preja dostop, brez navlake pletenje in kot nalašč napetosti.In zarezami so dovolj trd, tako preje ne izvlecite in živali, ne more priti v!Vgrajen bi-directionalzipper okoli tote pokrov, ki omogoča uporabnikom, da dajo vse potrebne pletenje orodja ali dragocenosti v na enostavnost.

Široko Nastanitev: Kavelj, škarje ali konico, ni več ribolov skozi kupe preja in zloži projektov. 1 očesa strani pocket za shranjevanje telefoni, ključi, power bank ali whatsoever, tako da lahko uporabniki popolnoma osredotočiti na vezenje ali pletilne igle, kljuke, škarje, telefon, vzorcih itd.Orodja so enostavno iskanje in shranjevanje, in boste imeli vse pri roki!

Odlično Darilo: Naša torba je najboljši partner za tkanje DIY ljubitelje.To se lahko daje z družino, prijatelji in sodelavci, kot darilo za rojstni dan, holidaygift, itd.

Seznam Vsebine:

1*Pletenje Tote Vrečko

Oznake: needlework shranjevanje, torba za preja, organizator za pletilne igle plesti, plesti preja vrečko, volna, preja, krožno pletenje igle primeru, črna, plesti shranjevanje, bambus bombažna preja, najlon kvačkanje vrečke ročno, big šivanje organizator

Vrhunsko materiala Najlon
Številka Modela Pletenje Tote Vrečko
Vrsta Debelo No
Material BAMBUS
Shranjevanje Tip Preja Shranjevanje
Shranjevanje Slog Shranjevanje Zvitkih & Vrečke
Nastavite Vrsto No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi