36W/72W Sodobne RGB LED Stropne Luči Domačo razsvetljavo APLIKACIJO bluetooth, Glasbo, Svetlobo, Spalnica Lučka Smart Stropna Svetilka+Daljinski upravljalnik

€13.22

€15.02

-11 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

-- Izdelan z Visoko kakovostnih LED čip, debel akril , ki zagotavlja dolgo življenjsko čas, za trajno uporabo.

-- Smart control: svetlobe lahko nadzira različne metode, kot so stensko stikalo, mobilne APLIKACIJE in daljinski nadzor, ki zagotavlja več udobja za vas, da jo nadzorujejo.

-- Multi delovni način: To so številni načini, belo svetlobo, tople svetlobe, nevtralno svetlobe, trdna, lahka, scenski načini, kot so glasba, ritem, gradient, pisane flashinging luči, da izpolnjuje vaše različne potrebe prožno, zelo pratical za vaše vsakdanje življenje.

-- Mobile APP in bluetooth lahko prilagodite svetlost, spreminjanje barve, daljinskega upravljalnika lahko lučko vklopite in izklopite, prilagodite svetlost in barve, predvajanje skladb, glasnost, to je tako pametno celling svetlobe, ki bo spremenilo vaš koncept za stropne luči, to je kot zvest spremljevalec, ki bo dobro skrbi za vaše razpoloženje.

- Energija-prihranek: S svetlo high power led svetlobni vir, varčevanje z veliko moč primerjati na isti ravni svetlosti običajno svetlobo, ki se ne uporabljajo LED čip, okolju prijazen.

Specifikacija:

Napetost: 170-265V / 100-265V

Moč: 72W/36W

Premer: 34 cm/13.4"

Način nadzora: Stensko stikalo + mobilno APLIKACIJO control + daljinski upravljalnik

Svetlobni Načini: Prilagodite temno ali svetlo, glasbo, ritem, gradient, pisane flashinging svetlobe

Paket Je Vključeno:

1x Smart LED Stropne Luči

1x Daljinski upravljalnik

1x Komplet Montaža Opreme

1x Uporabniški Priročnik

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: naloga luči, lučka led, lamparas techo, 3d zmaj lučka, led, plafonera led stropni, led vijak, led rgb trak, tin stropne luči, doma dekor

Uporaba Študija
Je Pametno Napravo Da,
Namestite Slog Površinsko nameščena
Certificiranje ce
Je Svetil Vključeni Da,
Napetost 170-265V / 100-265V
Premer 34 cm
barve Več
Postavka Vrsta Stropne Luči
Poreklo CN(Izvora)
Material Acryl
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Slog Sodobno
Je Zatemniti Da,
Telo Material Ironware + Akril
Moč 72W/36W
Blagovna Znamka becornce

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi