InFace ZH-01D Neboleč Laser Hair Odstranjevanje Strokovno Depilacijska Laser Hair Epilator Trajno Odstranjevanje Dlak IPL 900000 Flash

€83.37

€119.11

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Inface IPL Epilator 90000 Falsh Odstranjevanje Dlak Na Domu

Značilnosti

1. IPL 900,000 impulzni flash, pet orodje za prilagoditev, udobje doma in stroškovno učinkovito 2.Celotnega telesa odstranjevanje dlak; Noge, pazduhe, bikini, roke, ustnice, čelo villi.Zdravljenje sam je neinvazivna, nežna, in kar je najpomembnejše varno. 3. Enostavno upravljanje z dvema načini bliskavice: samodejno flash model za velike velikost območja; Ročne bliskavice model za majhna velikost območja.

Kako uporabljati:

1. Britje, čiste in suhe lase površine. 2. Priključite napajalni kabel in kabel za napajanje napravo. 3. Dal na sončna očala, da bi se izognili nebo vpijoče utripa, da preprečite neudobje v vaših očeh. 4. Prilagodite jakost bliskavice ravni na vaše želje in zdravljenje prostora. 5. Kraj okna bliskavice vertikalno in kratko pritisnite tipko za bliskavico za začetek. 6. Uporabite nego kože kreme, da vlažijo kožo po zdravljenju.

Nasveti

Za boljše odstranjevanje dlak učinek, je priporočljivo, da odstranite lase redno, in bodite pozorni na zaščito pred soncem in vzdrževanja po odstranjevanje dlak.

Oznake: obraz ipl, odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, držalo za zobno ščetko uv, ipl, iphl laser epilator, genitalni odstranjevanje dlak laser, moški foto epilator, epil laser, lescolton t009i, epil ipl

Blagovna Znamka
feature7
Certificiranje CE
Nazivna napetost
feature6
Feature1
feature8
Feature5
Postavka Vrsta Epilator
Poreklo CN(Izvora)
Primerno za
Velikost 148*75*41mm
Nazivna moč
Temperatura Skladiščenja
Delovna Vlažnost
Številka Modela ZH-01D
Obratovalna Temperatura
feature2
Uporaba
Feature4
feature3
Material ABS
Vrsta Napajanja Za ponovno polnjenje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi