Ovojnica Obliko, Posteljnina, Spalne Vreče Za Otroke Novo Rojen Gumb Plesti Moda Swaddle Zaviti Dojenček Fant Dekle Srčkan Odejo

€16.48

€20.60

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobili $1 Kupon,Ga Lahko Shranite $1.Nakup 2 Dobite 25% Popusta!Ime izdelka : Baby Swaddle Vrečo z Roke Gor, Swaddle Odeje, Spalna Vreča

Material : 95% bombaž in 5% elastan

Barva : trak-zelena,trak-roza,trak-siva,cvet,val

VELIKOST Dolžina(cm) Predlog Starost M 66*33 / 25.98*12.99 palčni 3-6 M, L 74*36 / 29.13*14.17 palčni 6-9 M, XL 90*40 / 35.43*15.75 palčni 9-12 M

1 Udobna tkanina

Gladke tkanine, mehko in občutljivo, zdravo in udobno

Roke gor položaj zmanjšuje tveganje za prevrnitev.

2 Dvojno zadrgo design

Dvojno zadrgo naredi plenic spreminjanje prepir in odpravlja potrebo, da odstranite swaddle.

Zadrge design nadomesti hrupno Velcro ali nekaj posnetkov.

3 Svoboden nižje oblikovanje telesa

Svoboden nižje oblikovanje telesa je dobro za otroka, rast kosti, omogoča, boki in noge, da se prosto giblje v udoben spanec vrečo.

4 Več stilov, da izberejo

5 zadrgo je rezervirana

Mi bomo poslali vsako spalna vreča z 2 majhne pribor.Po zboru roke dojenčka mogoče zaviti v spalno vrečo.

Po tem, Torej Bomo imeli predajo spalna vreča:

Swaddling je bila približno za starosti, saj pomaga, da se prepreči dražljaj refleks.Ampak silijo otroka roke na svojih straneh ali preko svojih prsih preprečuje dve naravnega vedenja, ki preprečila otroka in se boriti, da bi dobili svoje roke proste.

1 Več kot 90% otrok, ki so spanja s svoje ROKE GOR okoli svoje glave, ko se dajo na svoje nazaj spat.To je preprosto dojenčka naravni in želeni način za spanje, tako kot v maternici!

2 Vsi dojenčki se rodijo s potrebo po SAMO-POMIRITI tako, da se dotaknete obraz in sesanju na roke, kot so to storili v maternici.To medicinsko dokazano vedenje je, kako otroka pomirja in zaspi na svoje.Tradicionalni swaddling to preprečuje.

Patentiran krila na Swaddle UP dovolite otroku, da tako spanja s svojim orožjem v njihovo priljubljeno ROKE GOR položaj in daje dovolj gibanja, tako da lahko SELF-POMIRJAJO, vse, medtem ko umirjanje navzdol dražljaj refleks.

Za snug fit iz naše 4-način stretch tkanina 95% Bombaž in 5% Elastan ustvarja znano in varno počutje, tako kot v maternici, da pomiri Moro (dražljaj) reflex.Ne vsebuje zaviralcev gorenja ali katero koli škodljivih kemikalij.

Oznake: prešito odejo dekle, odejo sredstev, prešito odejo novorojenčka pozimi, tanko otroška spalna vreča, bebi spalna vreča, odejo voziček, baby studio spalna vreča, odejo v voziček, odejo novorojenčka, baby swaddl

Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon 7-12m
Material 100% Akril
Spol Unisex

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi