Pravi park LTM215HL01 novo izvirno led zaslona 1920x1080

€55.54

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opozorilo: Bomo poslali združljivi eden namesto če originalna iz parka.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da.Hvala za vaše razumevanje!

Opomba: Preden ste jih naročili, ima v primeru kakršne koli napake & težave v naše poslovanje, prosimo, obrnite na nas, kot je opisano spodaj informacije za dvojni potrjuje, da zmaga ta posel skupaj.

· 1 LCD ime modela v roko zdaj.

· 2 Vaš prenosnik blagovne znamke.

· 3 Pošiljanje zgoraj informacije nas in bomo respone ste v 24 urah za hitro in desno posel, hvala!

Opis

Pogoj Novi Razred A+ številka Modela LTM215HL01 Velikost Za 21,5" Tip a-Si TFT-LCD, LCM Slikovnih pik 1920(RGB)×1080(FHD) Aktivno Območje 476.064 × 267.786 (H×V) Osvetlitev ozadja 16S2P WLED , 40K ur , Brez Voznika Vmesnik Tip LVDS (2 ch, 8-bit) , 30 zatiči Priključek

Pakiranje: Antistatic bag in box

Vsak kos je preizkušen strogo pred odpremo

Paymentand Davek

· 1 Alipay je prednost in varnost

· 2 Izdelek, ki se pošiljajo izven Kitajske bodo imele uvoznih dajatev, davkov in dajatev, itd.Ti stroški se ne couvered bodisi ceno ali stroške dostave izdelka in so odgovornost prejemnika.

· 3, bo naročilo prekliče preko 7 delovnih dni na neplačanem postaje.

Dostava

(Prosimo, upoštevajte,: business/delovnih dni: NE, vključno z weekedn niti praznikih)

· 1 Vse elemente, ki bo odposlano v roku 48 ur ( 2 delovnih dneh ) po plačilu preverjeni.Dostava čas od naslednjih včasih mogoče malo več zaradi meri težave, počitnice ali kaj negotova razlogov.

PREVOZNIK predvideni ČAS POVEZAVO za SLEDENJE DHL 3-7 delovnih dni UPS 3-7 delovnih dni, FedEX, 3-7 delovnih dni TNT 3-7 delovnih dni EMS 5-15 delovnih dni

Čas poštnine bo različni za različne države.Če niste prejeli vašo pošiljko v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj, če vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kot globalne epidemije je še vedno hudo in globalno leti so drage in v kratkem oskrbe zdaj, to traja približno teden dni, da bi spremljali logističnih informacij po dobavi, prevoz čas se bo močno razširilo in v kolikšnem času bo daljši kot običajno.Če morate blago nemudoma, prosimo, ne da bi ga.Nikoli ne odpirajte spore ali dajejo slabe povratne informacije o express dostava pravočasnost, najlepša hvala za vaše prijazno razumevanje!

· 2 naslov za dostavo, ki bo glede na vaše Alipay naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, ki je prava.

· 3 paket je varno z podpis, ki zahteva.Če nobeden znak za paket, ga bo treba vrniti.Prosimo, ne pozabite, da gredo za post office, da ga poberem.Najlepša hvala!

Povratne informacije

Vaše 5-star pozitivne povratne informacije bodo zelo cenjeni.Če niste zadovoljni z projektu, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Delali bomo z vami, dokler ne boste zadovoljni.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če je kakršno koli vprašanje.

Oznake: tipkovnice stikalo alpha 12, 19 palčni monitor, sony vaio duo 11 zaslon, vse v enem asus, ltn154x3, e7470 lcd-plošča, 10 palčni zaslon hdmi, prenosnik zaslon toshiba, monitor 10 1920x1080, monitor portabl

Velikost Zaslona Za 21,5 palčni
Ime Modela LTM215HL01 vse v enem monitorji
Vrsta Vmesnika LVDS (2 ch, 8-bit) , 30 zatiči Priključek
Vrsta a-Si TFT-LCD, LCM
Izdelkov Stanje Pravi zalogi
POVRŠINA Antiglare
Zaslon Razmerje 16
Uporaba Prenosni računalnik
Svetlost 250 cd/m2 (Typ.)
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni Zaslon
Blagovna Znamka GIAUSA
Osvetlitev ozadja 16S2P WLED , 40K ur , Brez Voznika
Ločljivost 1920(RGB)x1080(FHD)
Številka Modela LTM215HL01

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi