2020New Jeklene Plošče Tesnilo Kovinski Pokrovček Proti Praskam iz Nerjavečega Jekla Zaščitne Plošče Tesnilo Primeru Za Pametno Gledati Galaxy Watch 3 41mm

€3.68

€9.21

-60 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Novo Jekleno Ploščo Obroč Kovinski Pokrovček Proti Praskam iz Nerjavečega Jekla Zaščitne Plošče Tesnilo Primeru Za Pametno Gledati Galaxy Watch 3 41mm

>>>>Element Podrobnosti

Značilnosti:

1. Učinkovita Zaščita: okvirju obroč primeru je narejen za Galaxy Watch 3, in lahko zagotavlja celovito zaščito za vaš gledati, s čimer ščiti vaše gledajo iz praske, poškodbe, trčenja ali druge poškodbe. (Opomba: Samo Ploščo Obroč ohišje za Galaxy Watch 3 proda, ne vključuje gledanje)

2. Preprosta Namestitev: okvirju obroč ohišje za Galaxy Watch 3 sprejme visoko kakovost lepila na hrbtni strani in trak za pritrditev površino.Morate le, da jo položite na napravo za Galaxy Watch 3 truda, da dokončate namestitev.Postopek namestitve ne bo povzročila škode na uro za Galaxy Watch 3.

3.Visoka Kakovost: okvirju obroč ohišje za Galaxy Watch 3 je izdelana iz visoko zmogljiv nerjavečega jekla ali aluminijeve zlitine in lepo sijoče, ki prispeva k sijaj in gladkost kot tudi trajnost in zanesljivost gledal površino.

4.Različnih Stilov: Izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, različne barve in vzorci, ki so izbirna.Izberite vaš najljubši stilov za gledanje za Galaxy Watch 3.

5. Mala Nasvet: Prosimo, upoštevajte, da pazi za Galaxy Watch 3 ni vključen.

Specifikacije:

Ime: Pametno Gledati Ploščo Obroč Primeru

Uporablja model: Združljiv za Galaxy Watch 3 41mm

Material: nerjaveče jeklo ali aluminij zlitine

Slog: 11 stilov, ki so neobvezne (na sliki)

Neto teža: približno 0,5-2g

Seznam Vsebine:

1*Plošče Tesnilo Pokrova

>>>>Element, Ki Kažejo

Opombe:

1.Prosimo, poskrbite, da izberete pravilno velikost in slog, ki ustreza vašim potrebam.

2. Paket vsebuje le Okvirju Obroč Pokrovček za Galaxy Watch 3, in pazi za Galaxy Watch 3 ni vključen.

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila www.atticus.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.atticus.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: galaxy watch 3 45mm, casio smart, casio dw, gtr 47mm obroč, ploščo za aktivno 2, bisel galaxy watch, s šok smael, ploščo gg1000, ura rumena, 20 mm huawei trak

Združljivost Drugo
Vrsta Primeri
Funkcija Push Sporočilo
Jezik angleščina
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Blagovna Znamka Rondaful
Poreklo AE(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi