Voda Rastlin Tank Co2 Difuzor, Mala In Srednje Velika Rezervoar Za Vodo Spirala Stekla Rafinerija, Ogljikov Dioksid, Rafinerija

€4.68

€7.79

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、PREMIUM KAKOVOST : Ta mikro Co2 difuzor je izdelan iz visoko kakovostni materiali in oblikovana z natančnostjo, da zagotovi uravnoteženo in zdravo okolje za hrano iz akvarijske rastline in ribe.

2、Co2 BOGATO AKVARIJ : edinstvena state of art design keramičnih diskov zagotavlja zn-prekine neprekinjeno dobavo CO2 mehurčki.Super DIY Co2 difuzor komplet, ki je primeren za tako nizko in visoko tlaka Co2.Ogljikov dioksid, ki bogato okolje, ki zagotavlja boljšo hrano in prehrano, da hydrophytes.Zato se odpravi možnost pada listje, rumeni pigmentacije.

3、TRPEŽNE IN DOLGO ŽIVLJENJE: gradnja ta Co2 v akvarij difuzor izgleda elegantno se spretno pripravljena z natančnostjo k zagotavljanju visoke uspešnosti izhodna pričakuje od nano zraka in co2, difuzor.Hkrati visoko stopnjo prosojno plastiko in keramični materiali, ki so trmast in dolgo trajajo.Ves sestav te Co2 automizer difuzor je 100% stroj.

4、ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE: priporočamo redno čiščenje keramičnih disk s kisom in toplo vodo, ki odpravlja rast mahovi in alge ohranjanje učinkovitosti.

5、KAKOVOSTI STORITEV: Če imate kakršna koli vprašanja, ko prejema blaga se, prosimo, obrnite na nas in mi bomo rešili to za vas prvič.

Opis:

Ime izdelka: Ogljikov Dioksid Difuzor Propagator

Proizvod velikost(cca.): premer: 3 cm/1.18 v, skupna višina: 8,5 cm/3.35 v

Značilnosti:

Difuzor se lahko uporablja kot CO2 difuzor in mehurček boja.

Primeren je za mala in srednje rezervoarji za vodo.

Njena velikost je majhen

Najboljši način je, da ga namestite na dno rezervoarja.Difuzor je lahko postavljena vertikalno ali horizontalno.

Seznam:

1* difuzor

Oznake: plastični rezervoarji za vodo, tovornjaki, akvarij mehurček boja, čoln plastični rezervoar, stekla moški, plastični vojaški tank, stekla preberite, akvarij co2, razpršeno, stekla ženske, co2, sunglass ženske

STANDARD Din
Primerna za mala in srednje rezervoarji za vodo.
Številka Modela Difuzor
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Vrt Vode, Priključek Vrsta Drugo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi