F-Mount Mobilni Pametni Telefon, Fotoaparat Grip Držalo, Ročaj Ploščad Monopod Z Stojalo In Hladno Čevelj Nastavek Za Snemanje Video Na Mos

€9.53

€11.77

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

UDOBNO IN VARNO Uporabite ga kot režiser/kamera oprijem, stojalo, ali traveler stojalo za gospodarstvo vaš pametni telefon, fotoaparat, udobno in varno.

NASTAVLJIVO – združljiv s skoraj vsak pametni telefon, model – Deluje z vsemi iPhone in iPhone Plus velikosti, Samsung Galaxy S7, Sony, Nokia, Lumia, Nexus ali katere koli naprave, med 48 mm in 95mm široko.

FUNKCIJE, – Stojalo s Hladno Čevelj Gori.Mount ste pametni telefon na stojalo z ¼inch vijak ali pa ga namestite na drsnik ali rami ploščad za ob steady video.

Kot NALAŠČ ZA ON-THE-GO – Ergonomsko oblikovani in velika, ravno prav za on-the-go slike, video snemanje, selfies, Face-Čas ali snemanje.

TRAVELER STAND – lahko stojijo na lastno pobudo, tako da jo lahko držite vaš pametni telefon pri miru, tudi ko nimate stojalo.Nastavek za ročaj na sredini naprave za Ležeče ali ga potisnite vstran za Pokončnem načinu.Vzeli veliko nočnih posnetkov, ustrelil časovni zamik filmov na poti, live-stream video blog ali uredite slike udobno.

barva:črna

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 * Mobilni nosilec za telefon

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: hladno čevelj, celice stojalo, stabil za telefon, ploščad za sony a7, ploščad ročaj smart, gopro ploščad ročaj, fotoaparat ročaj na vrh, e gori, telefon stabil, hladno čevelj ročaj

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Fasdga
Paket Da,
Številka Modela Foto Studio kompleti

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi