Izposoja zložljive blatnik-super tlak odporne s svetlo luč varno kolo oprema pribor

€3.47

€4.89

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1. Trajno: Narejen iz mehke gume materiala,je lahka teža.Po strokovni testiranje, anti-zamrzovanje, anti-ogrevanje, brez deformacije in poškodbe pod velikim pritiskom.

2. Prilagajanja:prilagodite lahko dolžina in višina kolo fender na vaše želje.In to fender je posodobitev izdelka,ki je daljši in širši kot klasični eno,in je združljiv s katero koli sedežna opora.

3. A morajo za vožnjo v blatu ali dež.Podaljšanje in razširitev modela,je bolje, da se zmanjša upor vetra in vaš hrbet dobili gnjecav in namakanje, ko ste vožnjo na blatni cesti.

Opis:

Teleskopsko Kolesa, Blatniki, Zložljivi MTB Spredaj Zadaj S Luč Blatniki, to je super neccessary in priročno za kolo jahanje!Celo z majhno mesto luč na rep.

Specifikacije:

Blatniki Dolžine: 33/46 cm

Barve: Črna/ Rdeča/ Siva/ Modra/ Zelena ( neobvezno)

Material: Mehka Guma

Paket Je Vključeno:

2 * blatniki

1 * LED rep svetlobe

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: ktm blatnik, MTB blatnik, izposoja deli veliki, fender motokros, kolo fender cesti, izposoja jekla, kolo blatnika cesti, exustar dele koles, 27 kolesa, srida dele koles

Material Mehke Gume
Barve Črna/ Rdeča/ Siva/ Modra (dodatna oprema)
Blatniki Dolžine 33/46 cm
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi