Lesene Papiga Swing Bell Igrača Za Ptice Ostriž Stojalo Bar Lestev Viseči Mreži, Napajalni Igrišče Pet Kletko Dekor Ptic Igrača Platforma Za Papiga

€4.25

€6.44

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Lesene Papiga Swing Bell Igrača Za Ptice Ostriž Stojalo Bar Lestev Viseči Mreži, Napajalni Igrišče Pet Kletko Dekor Ptic Igrača Platforma Za Papiga

Bullet Točk: 1、Varen in Trajen: Naša ptica igrišče rack je narejen iz 100% naravno, brez strupenih snovi, in to je močan in okolju prijazen in varen za žvečenje.

2、Vaja: ptica igrača center aktivnosti zagotavlja več habitatnih območij in lestev gugalnice za pomoč papige vadbe in ohranijo svoje zdravje.

3、Lajšanje tlaka: Zelo primerna za igro interakcije.Jjeza papiga potrebujejo čas, da igrajo zunaj kletke, uresničevanje in interakcijo s človeškim.

4、Pomoč trim kremplji in ptičje kljun: Naše pesek-pokrito stati lahko popravilo ptičje usta in kremplji in zmanjšanje stopala, krči.

5、izdelek vključuje: bird kombinacija stojalo *1, lestev *1, gugalnica *1, iz nerjavnega jekla pladenj*1 in 1*nerjaveče jeklo podajalnik.

Značilnosti:

1. Varen in Trajen: Naša ptica igrišče rack je narejen iz 100% naravno, brez strupenih snovi, in to je močan in okolju prijazen in varen za žvečenje.

2. Vaja: ptica igrača center aktivnosti zagotavlja več habitatnih območij in lestev gugalnice za pomoč papige vadbe in ohranijo svoje zdravje.

3. Lajšanje tlaka: Zelo primerna za igro interakcije.Jjeza papiga potrebujejo čas, da igrajo zunaj kletke, uresničevanje in interakcijo s človeškim.

4. Pomoč trim kremplji in ptičje kljun: Naše pesek-pokrito stati lahko popravilo ptičje usta in kremplji in zmanjšanje stopala, krči.

5. Izdelek vključuje: bird kombinacija stojalo *1, lestev *1, gugalnica *1, iz nerjavnega jekla pladenj*1 in 1*nerjaveče jeklo podajalnik.

Specifikacija:

Slog: mat slog, slog dnevnik

Barva: mat modelov v naključne barve.

Material: nerjavno jeklo + lesa

Teža: približno 600 g

Pakiranje velikost: 40*33*9 cm/15.75*12.99*3.54 palčni

Primeren za: ptice, papige, itd.

Seznam Vsebine:

1*Ptica Ostriž Stojalo

Oznake: na prostem, igrišče, igre parrot, za papiga ostriž, viseči mreži visijo, zložljivo lestev, papiga stojalo, ptica stojalo, papiga igrača, papiga, combi letnik dekor

Slog mat slog, slog dnevnik
Primerna za ptice, papige, itd.
barve mat modelov v naključne barve.
Ime papiga stojalo
Poreklo CN(Izvora)
Material nerjavno jeklo + lesa
Nastavite Vrsto No
Teža about 600g

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi