Zlato Lepoto Jumbo Pletenice Ombre Vpletanje Las Sintetičnih Pletenic za Lase Razširitve 24 palca 100 g Dve Tri in Štiri Tone

€3.30

€7.34

-55 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Lase Slog(Teksturo):Jumbo pletenic kvačkanje lase

Lase Material:Visoko temprature sintetičnih vlaken

Lase Dolžina:24 cm

Barve za lase:2T 3T 4T ombre barve

Lase, Teža:100 g/paket

Package:1 kos/PVC Vrečko,nato pa z Box/Express Vrečko

Čas dostave: v roku 48 ur za zaloge

Način prevoza: po zraku, kot ePacket,DHL,UPS,FeDEX,EMS,CNE

Opozorilo: Običajno 8-10 paketi za polno glavo

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Freetress Las se nahaja v Xuchang mesto, ki je največja baza izdelkov za lase po vsem svetu.Freetress Las je super profesionalni prodajalec na vse vrste izdelkov za lase.

Naši glavni proizvodi v tej trgovini so sintetičnih kvačkanje lase razširitve in sintetičnih čipke spredaj lasulje,tudi nekaj meša lase razširitve.

Obljubljamo, najboljše kakovosti, najboljše storitve in competitve ceno !

Q1.Kako dolgo je ne nazadnje?

A1:Običajno sintetičnih las, lahko traja 3 do 8 tednov,ko ste complets vezalke,kar potrebujete, da dobro poskrbel za to, da jim je trajalo dolgo časa.Q2.Zakaj moji lasje dobili pentlje?A2:Vaše lase lahko zapletla zaradi suhega,človeških las, lahko tudi zmeda,tako pred pletenic,morate biti previdni, česanje pa ostane gladka.Q3.Zakaj so barve ne točno tako, kot slike prikazujejo?A3:Različne monitor imajo različne zaslonu.In vsakič,morda iste barve, Št.bodo morali malo barva razlika.Q4.Če imate kakršnakoli druga vprašanja?A4:Prosimo, obrnite na nas z vprašanjem.

Oznake: pletenic podaljšanje las, la lase razširitve, več lase razširitve, toupee ženske, enostavno jumbo pletenic, ženske jumbo pletenic, lase jumbo, veliko jumbo pletenic, pletenic za lase jumbo, človeški las

Številka Modela SLO-xpression
Tekstura Jumbo Kite Las Razširitve
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Barve Ombre
Blagovna Znamka Zlati Lepota
Pošiljk na Paket 1strands/paket
barve 61 barv ombre
Material Razred Visoke Temperature Vlaken
Lahko Permed No
Dolžina/Teža 24 inch/100 g

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi