Leseni Ročaj Ključa Vezane Plošče In Sheetrock Plošča Nosilec Težkih Kovin / Pohištvo Gripper Stanja Blaga Ročaj

€6.38

€7.98

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Leseni Ročaj Ključa Vezane Plošče In Sheetrock Plošča Nosilec Težkih Kovin / Pohištvo Gripper Stanja Blaga Ročaj

Značilnosti:

Na pritrdilne plošče ni nujno zelo težko.Na vpenjalni sistem je zasnovan tako, da zatič na plošči hkrati z uporabo pritiska na vrh, dno in strani!

Pritrdilne plošče so vsekakor izziv.Še posebej, ko se trudimo za vsakodnevno uporabo, cevne objemke ali trakovi, sponke.Medtem ko te vrste inštalacij, dela zelo dobro na nekaterih lepilo projektov, eno stvar, ki so, ne, sploh se uporablja pritisk na vrhu in na dnu plošče med lepljenje proces.V resnici, z vsemi tlak, ki na obeh straneh, palice in držala se bo skoraj zagotovo bend, pritrdite ali okvir vaša plošča lepilo projekta.

Naj polici plošča lepilo postala stvar preteklosti!Je edinstveno 4-način tlak rešuje to starodavno problem z uporabo pritiska na vse štiri strani sveta obveznic.S preprostim vrtenjem ročaj prijemala, vseh štirih straneh oprijem bo potegnil navznoter hkrati.To pa zagotavlja enak tlak za vašo ploščo in preprečuje krivljenje, upogibanje ali zložljivi plošče.

Obrnite ročico v smeri urinega kazalca, da poostrijo posnetek in obrnite ročico v nasprotni smeri urnega kazalca za lajšanje tlaka. 4-način tlak objemke so opremljeni s strani tlak blazinice za preprečevanje škode na vaš inventar.

Opisi:

Lahko samozavestno držijo široko plošče, police, računalniki itd.Če želite nastaviti posnetek, lepilo lepilo za vaš element, pritrditev posnetek na plošči in zavrtite ročaj za zaostritev posnetke na štirih straneh.

Specifikacije:

Material: najlon materiala + železo

Velikost: 18.5*12.5*13cm

Paket Je Vključeno:

1*Les posnetek

Oznake: leseni ročaj ključa, gripper robot, wallshelf, nosilec plošča, za prevoz blaga, orodje lesa dela, števec nož, vezane lesene plošče, les, torba za orodje, Vezane plošče

DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Blagovna Znamka OUTAD
Vrsta Kombinacija
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi