Terno Masculino Moških Priložnostne Plašč Za Mens Obleko Noč Kajenje Suknjič Šal River Jopič Žamet Meri Kostum Homme Mariage

€62.37

€82.06

-23 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

WELCOEM V NAŠI TRGOVINI Imamo LASTNO Profesionalno Tovarne,nudimo Podporo po meri Moški/Ženske Obleke, Poročne Obleke,Družico Obleke,Roža Punca Obleke,Krst Halje,Mati Neveste Obleko,Poroka Jopiči itd.če imate kakšne fotografije želite, samo stik z nami in pokaži mi, lahko vam najboljše cene, hvala vam !Ukrep Vodnik : po Meri Narejene Polno IN POSLANA Sledite Informacij po tem, ko ste ga plačali Prosimo, povabite svoje nacionalne poklicne po meri za vaše meritve...

Velikost je importan.

Opomba: Te informacije, boste potrebovali.

Velikost Enota: Centimeter ali palec

Postavka Color =____(sliko ali barvo po meri, barve po meri nanašajo na našo barvnih palet)

1.Izrez =___CM ali palcev

2.Z ramo ob rami =____CM ali palcev

3.Roko Dolžina = ____CM ali palcev

4.Armhole= ____CM ali palcev

5.Hlačnice = ____CM ali palcev

6.Prsi =____CM ali palcev

7.Trebuh=____CM ali palcev

8.Pas =_____CM ali palcev

9.Boki= _____CM ali palcev

10.Oblačila Dolžina =______

11.Hlače Dolžina= _____ CM ali palcev

12.Stegno=_______CM ali palcev

13.Višina=_______CM ali palcev (od vrha glave do tal z golimi nogami)

14.Teža=_____Funtov

15.Potrebujete obleke na zadnji datum dobave ____

Model Prikazuje:

Dostava Načinov:

Postavke, se lahko pošljete po TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, Kitajska Post itd.

Dobavni rok:7-10 Delovnih dni za TNT, UPS, FedEx, DHL itd.

To je mednarodna pošiljko.Postavka bo couriered iz Kitajske na vaš naslov.

Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali čipke.Bomo dal obleke v kurir vrečko.Parni pritisnite, je priporočljivo po mednarodnem prometu.Pred odpremo bomo skrbno pregleda, poskušal biti nobenih težav.Ampak, če kupec se blago najti težave, vas prosimo, stik z nami, pomagali vam bomo ustrezno ukrepali.

O Carinske Pristojbine:

Če sem iskren, v večini časa, kupec ne bo treba plačati carinske pristojbine.Ampak včasih davek na carinsko se zaračuna.Običajno prodajalec ne odgovorne vse carinske takse, prosimo preverite carinska politika v svoj kraj.

Če boste morali plačati carinske pristojbine, to je vaša dolžnost, da svoje države, kupec bi moral razumeti, da ta položaj.Iskreno zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje!

Vračilo In Vračilu :

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vse naloge so urejene po vaši potrditvi naročila.Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitre in zadovoljive rešitve, kot so vračilo ali zamenjavo, še en nov element za vas.Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.

Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.To je potrebno, da predmet ali obleke je treba vrnili nam within14 dneh po vrnitvi na zahtevo sprejet.

1. Q: Kako lahko dobim popust?

A: Prosim, naš najljubši trgovini, in boste lahko dobili naši trgovini kuponov.

2. Q: sem Lahko prilagodite velikost?

A: Da, velikost se meri glede na lastne meritve.Za več podrobnosti, prosimo, obrnite na nas, hvala!

3. Q: ali Lahko pošiljam vam nekaj fotografij, da prilagodite obleke?

A: naredimo po meri obleke, glede na slike in vaše zahteve.Če je naš trenutni oglasi niso privlačna za vas, prosimo, da nam pošljete fotografije, ki ste jih vedno sanjala.

4. Q: ali Lahko pošljete neke realne slike?

A: Dragi, vse naše obleke po meri.Če želimo pripraviti vse druge slike, bomo pokazali v podrobnosti.Tudi mi lahko poslali nekaj obleko slike, ki jih naše tovarne za referenco.Prosimo, kontaktirajte nas, če je potrebno.

5. Q: ali Lahko naredim spremembo na prvotni načrt ?

A: Brezplačno polnjenje za mala izmenično, kot so dodajanje rokavi itd.Ampak vse zahteve, ki morajo biti postavljeno pred proizvodnjo začelo.

6. Q: Kako podobno lahko naredite obleke?

A: Vse obleke smo naredili so 95% ~ kot 99% podobna originalno sliko, zaradi različne tkanine in čipke vzorec.Če želite 100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh enakih listov v svetu.Hvala vam za vaše razumevanje.

7. V: Koliko časa bom lahko ga prejeli?

O: Ponavadi smo need7work dni, da bi obleko, in čas dostave je odvisen od države.Lahko nas kontaktirate za več informacij.

Oznake: žensko obleko jakne, jopič ženska, jopič za ženske, joseph rdeč jopič, moški pulover, jopič zlato, jopič za moške brezplačna dostava, jopič ženske, modni šal, moški viagra

Oblačila Dolžina Redni
Postavka Vrsta Blazerji
Spol MOŠKI
Material Poliester
Rokav Dolžina(cm) Polno
Poreklo CN(Izvora)
Zapiranje Tip Skrite Zapenjanje
Slog Priložnostne
Številka Modela ML92
Blagovna Znamka muriel lester

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi