Prtljažniku avtomobila Organizator Nastavljiv Backseat Vrečko za Shranjevanje Neto Visoka Zmogljivost Multi-uporabo Oxford Avtomobilski Sedež Nazaj Organizatorji Univerzalni

€3.88

€5.54

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opomba: smo poslali Barvo Avtomobila Organizator Vrečko za Shranjevanje naključno, Upam, da boste lahko razumeli.

Opis

Ste še vedno nadlegujejo z grdo avto notranje okolje.Naš izdelek bo najboljši organizator za vas.Featuring velike zmogljivosti, da vključujejo več, izjemno trpežnost, da odstranite skrbi odmor ali pada, enostaven za razvrstitev vaše blago s 4 različnimi žepi, sponke načrt za pospešitev namestitev, to paše za večino vozil.Ne čakati.

Podrobnosti:

Velikost: 46*89.5 cm

Barva: črna

Material: tkanina oxford

Funkcija

OGROMEN ZMOGLJIVOST: organizator opremljene s 4 žepi očesa je kot 33.5 cm v višino, 90 cm v širino , kot trikrat večje kot redni ena, ki je za veliko prostora za shranjevanje živil in potrebščin in celo lahko vključujejo 12 pivske steklenice v sinhronizacijo

DOLGOTRAJNO VZDRŽLJIVOST: trajno organizator sprejme oxford krpo in trajne očesa zagotoviti dovolj nosilna sposobnost, da imajo 12 steklenic z izvirsko vodo.Premium kavljem in zanke veznih plus sponke design bo bolj stabilno in manj verjetno, da se spustite tudi, če voznik slam na zavore, med vožnjo

RAZVRSTITEV in UNIVERZE: 4 očesa žepi so opremljeni kategorizirati svoje razpršenosti predmetov.Organizator je kot nalašč, da se namesti na sedež nazaj ali prtljažnik.

VIDNE MODELA:za Razliko od tistih tekmovalcev s krpo žepi neprijetno, da iščejo predmete.Medtem ko naš izdelek je izdelan z mrežnega materiala , primerna za vas, da si za cilj brez bojev.

ENOSTAVNA NAMESTITEV: Samo pritrdite prilagodljivih trakov iz vzglavniki ,nato kliknite zaponke za zagotovitev, da vsak sedež.

Paket je vključeno:

1x Avto Sedež Nazaj Organizator

Spoštovani, hvala za vaše naročilo, če ste naročilo nad 100$, ki ga lahko stik z mano,bom dal nekaj popust ali vam pošljejo s hitrejšo odpremo pot,lep dan.potrudili se bomo za vas, hvala.

1.Pošiljko

Postavka bo kmalu, dobavljeno po plačilu izbrisani.

Običajno element, ki bodo prišli v 15-45 delovnih dneh po tem, ko dostava je Odvisno od vaše države razdalje in prevoz.mi naj itm kmalu pridejo do vas.

Lahko se nanašajo na naša predvideni Čas Dobave na spletni strani.

2.Vračilo kupnine

Hvala za vaše naročilo,če je vaš paket ni prispel v dolgo,pls ne skrbi,se lahko obrnete na nas kmalu in pomagala vam bom, da iskanje parcel namesto odprt spor, ker je res boli nas,če je res izgubil,ne skrbite, vaši denarja, bomo povračilo za vas,zato ne morete izgubiti ničesar.Obravnavamo vsaka stranka z previden in pozoren, da bo stranka zadovoljna in se imeli odlično,prijetno nakupovanje.

3.Povratne informacije

Obstaja stari rek na Kitajskem: "sestanek je usoda" .hvala za izbiro naši trgovini bomo potrudili za vas,

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.In potem, da, smo lahko nudijo dodatno zamenjavo ali vračilo storitev.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje.

* Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: polje orgle, auto prtljažniku avtomobila, backseat, torba za avto, neto sedež, zračni kompresor touareg, polje storag, avto haval, prtljažnik tovora organizator, zložljivi tovora trunk organizator

Številka Modela prtljažniku avtomobila organizator
Funkcija Okolju Prijazno
Izdelek Drugo
vzorec Ravno Tip
Blagovna Znamka faroot
Uporaba Potovanja
Material Oxford

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi