2020 Božič Novo Volna, Kvačkanje Lasnice Otroci Teens Božič Snap sponke za Lase Barrettes Dekleta Lase Pribor 6pcs/set Headdress

€3.03

€3.56

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

modname=ckeditor Zelo priporočamo! 6 KOS/SET Volna, Kvačkanje Božič sponke za Lase $15-> $1 popust, $12->brezplačno dostavo, vas prosimo, izberite vse, ki jih www.atticus.si standardna dostava, da bo odpravila tovorni samodejno Koli 7 Predmetov->dodatni 3% popust.

Spoštovani Kupec

1. Če ste v ruski Federaciji, prosim, pustite vaše celotno ime, ali pa morda ne morejo priti vaš element iz pošte.

2. Zaradi kota svetlobe in različnih zaslonih, barvo dejanski predmet in slika je lahko nekoliko drugačen.

3. Če je dobavni rok prihaja, vendar še vedno niso prejeli vaše naročilo, prosimo, da nas kontaktirate, da se podaljša čas dostave.Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

O Pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

7. Lahko uporabite številko za sledenje in spremljate na spletni strani: www.17track.net/en

Vrnitev&Vračilo

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo zelo pomembno za nas.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da reši problem, preden pustite nas nevtralne ali negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev, smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Oznake: dekleta, lase accesoires, jolly jumper pes, lase headdress, teen trendi dodatki, novo arriv, kavelj za meso, big pletilne igle, usnjeni komplet, otroci ostra denim, posnetek lase otrok

Material Silikonski
Spol Dekleta
Starost Za Dekleta, ki so 2-6 let stare
barve Roza,Rdeča,Zlata,Srebrna, Črna, Bela, Modra
Poreklo CN(Izvora)
Velikost about 6cm
Padec ladijskega prometa Na voljo
Slog Moda
Ime Oddelka Otroci
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela FA396
Vrsta Lasnice
Paket V OPP Vrečko
Artcraft ročno
Količina 6 Kosov
Blagovna Znamka Jolly S
Oem Na voljo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi