Na Prostem Moški Pas Paket Telefon Žepi Vodoodporni Najlon Jahanje Avanturo Planinarjenje Taktike Pasu Vrečke Za Pakiranje Steklenica Za Vodo Pock

€11.05

€13.47

-17 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Če u všeč ta element ,prosimo, da ga dodate na svoj "seznam želja", če vam je všeč tej trgovini prosimo, da ga dodate na svoj "želim trgovina","najlepša hvala !

Funkcija:

Torba je več natančnosti, šivanje, visoko-načrtovanje kakovosti, zmogljivosti širitev paket Multi-pocket design, lahko dajo mobilnih telefonov in drugih manjših predmetov v njem Natančno šivanje, da package bolj trpežna Torba je z blagovno znamko Izmenljive Gumb je primerna tudi za poslovna darila, poslana s sorodniki, prijatelji, sodelavci. (Zaradi kota in svetlobo,pravi predmet, ki je lahko nekoliko drugačna od slike,Upam, da boste lahko razumeli, zda)

Specifikacija:

Znamka:Protector Plus

Slog:Y114

Velikost: 16 cm*37 cm*21 cm Enota:CM 1 cm=0.393 palčni 1 palca=2.54 cm

Material:Najlon 1000D

Obloge:Nepremočljiva prevlečeni najlon

Teža:0,6 kg

Barva:Volk Rjava,Črna,ACU,Puščave, Digitalni,CP Camo,Digitalni Džungli ,Tri Camo

Funkcija:Taktično Messenger Bag,Moški Messenger Bag,Moški Rame

Pakirano :1*vrečko

Opomba: slike so dejanske izdelke.Vendar pa zaradi različnih svetlobe in nastavitev zaslona.Manjše barvne razlike morda obstajal.Prosimo za razumevanje in hvala lepa.Zaradi različnih metod merjenja, dimenzija datum ne sme biti 1~2 cm napako.

Oznake: 500D Cordura, cordura nahrbtnik priljubljen, vreča vode, polje cordura nahrbtnik, nepremočljiva cordura, 1000d cordura, vrečko cordura, vrečko emerson, cordura nahrbtniki, CORDURA

Spol Unisex
Velikost M
Blagovna Znamka Aolikes
Material Najlon
Dež Kritje, No
Številka Modela Treking Vrečko
Nahrbtniki Tip Softback
Funkcija Cordura Vrečko
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi