Rast Las Laserski Glavnik Terapija Električna Masaža Opreme, Ki Ustavi Izpadanje Las Zdravljenja Spodbujanje Rasti Krtačo Izdelek Moške, Darilo Za Rojstni Dan

€4.14

€6.80

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Električni Laserski Rast Las, Masaža Glavnik Lase Terapija Oprema Za Lase Krtačo Rast Ustavi Izpadanje Las Zdravljenja Olje Nadzor Božič Darilo

Opis: mehko ir valovnih vam lahko pomaga izboljšati krvni obtok, zato, da je kisika in hranilnih snovi, ki se lahko pošljejo na lasnem mešičku, da se prepreči izguba las učinek.Učinkovito spodbujanje lasne folikle, lahko vključite 83% lasnega mešička v kratkem obdobju spanja, da bi dosegli učinek, ki zmanjšuje izpadanje las in lase regeneracijo.Uravnavajo izločanje olja, spodbujanje lase zdravje, izboljšati kakovost las.

Funkcija:

Nizko-energijska ir, spodbujanje lasnem mešičku in nadzor olje

Pospeši krvni krog in spodbuja presnovo

Pogoste uporabe mehko infrardeči v sevalnih lasnih mešičkov lahko pospeši rast las,in krepitev las tiščanje, bližine in prilagodljivost.

Specifikacija:

Tip: Masaža Glavnik

Barva: Bela

Material: ABS

Powered by: 2x AA Baterije (Niso Vključene)

Čas uporabe: 5-10 minut

Površino Telesa: Glava

Nastavljiv Prestav: 2 Nizka Cikel Prestav

Funkcija: Infrardeči Fizioterapija, Massager

Paket Je Vključeno:

1x Masaža Glavnik Opomba:

Poprodajne storitve: Če to ne deluje, vas prosimo prosto, da nas kontaktirate.Ko smo potrdili, smo lahko znova pošljete ali vztrajanju pri ponovno odkritem.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Prosimo, sledi vaši pošti na : www.17track.net/en

Prosimo, upoštevajte,: (na primer : Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ) za sledenje informacij je na voljo le na Kitajskem.V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 35 do 60 delovnih dni

2. Trgovina na debelo in Padec Ladijskega prometa

Na debelo, vam bomo ponudili popust in ladijski promet, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Če ste iskali za vsakega drugega izdelka, se obrnite na nas, mi bi radi, da bi se ti zdi.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago na svoje stranke neposredno, brez računa, ali kateri koli informacij o našem podjetju.

3.Barvo in velikost razlika

zaradi ločljivost zaslona, svetlobnih učinkov in merjenje sporočilo o napaki, da blago, ki je morda malo drugačna, da slike, upam, da vaše razumevanje.Najlepša hvala!

4.Napovedi:

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

5.O Povratnih Informacij:

Če obstaja nekaj težav s blaga .Prosimo, da nam priložnost, da reši svoj problem .Obljubim, da vam najboljšo rešitev.

Oznake: porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, rojstni dan stranka dekor, krog materiala, osebni massager električni, Brado Rasti Olje, vibrat, hairdress, eterično olje čisto, cvet toplogrednih, človeški las

Sestavine Rast Las, Masaža Glavnik
Proizvodnja Licenco XK16-108 7129
Količina Ustavi Izpadanje Las Nadzor Olje
Številka Modela Laser Lase Krtačo
Vrsta Lase Lasišče Rast Las zdravljenja
Ime Izdelka Laserski Glavnik Spodbujati Nove Rasti Las
Ime Laserska Terapija Za Lase Rast Las, Masaža Glavnik
NETO WT Laser las glavnik izdelkov, izguba las
dropshipping debelo dobavitelje Podpora epacket ameriški UK/NL/SLO/po vsem svetu dropshipping
Funkcija Ustavi Izpadanje Las Olje Nadzor
Postavka Vrsta Lasersko Zdravljenje Glavnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi