LZM-20G podatki za tekoči/vode/H2O akril cev tip rotameter industriji merilnik pretoka vgradnjo Ženske 3/4"BSP ali NPT

€11.19

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

smo 6 vrsta vgradnjo za svojo izbiro.privzeto je, ABS ženske 3/4"BSP.Če potrebujete druge, kontaktiraj prodajalca.bomo spremeni vrstni red in cena za vas.

1. privzeto je, ABS ženske 3/4"BSP 2. ABS moški 1-1/4"BSP 3. Plastični ženske 3/4"NPT 4. Plastični moški 1-1/4"NPT 5. Iz nerjavečega jekla ženske 3/4"BSP 6. Iz nerjavečega jekla ženski 1-1/4"NPT

Prosim, povejte mi, merilno območje .

O Nas

Ningbo Chinwey industry co., Ltd.je bilo ustanovljeno leta 2002,Naša družba Je proizvajalec in trgovec, ki je specializirano za industrijsko proizvodnjo, smo v dveh tovarnah in številnih partnerjev.Moj glavni izdelki so ventili in pribor, cilinder, zračno vir enote za obdelavo, merilnikov pretoka, merilniki tlaka, termometri in tako naprej.Prosimo, da preverite naše spletne strani: www.chinwey.com .In stik z nami po pošti,če boste potrebovali velike količine blaga ali prilagodite izdelke.Mi lahko izvoza blaga po morju

Politika Vračanja

V malo verjetnem primeru, da je donos na zahtevo, vse se vrne, mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Programsko opremo za prodajo, se ne vrača.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.

Prodajne Politike

Vaša ponudba je pogodba - oddati ponudbo le, če ste resno o nakupu izdelka.Če ste izbrani ponudnik, boste vstopili v pravno biding pogodbo za nakup izdelka.Če plačila ne prejme v roku 7 dni, element, ki lahko ponudi naslednjemu najboljšemu ponudniku ali relisted pri prodajalcu presoji.

DDV (Davek na Dodano Vrednost), je kupec odgovornost.Vendar pa bomo poskušali naše najboljše, da se zmanjša.

Dostava Podrobnosti

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po polni prejemu plačila.Boste prejeli izdelek v roku 2 tednov.Pišite nam, če ne morete prejemati predmete po 21 deluje po polno plačilo poslano.

Email obvestilo o odpremi bo poslano na kupca, ko postavka je objavljeno.Prosimo, pišite nam, če ne boste prejeli naše e-poštno sporočilo po 5 dneh od polnega plačila, poslana.

Način Plačila

Lahko smo prejeli T/T in DEPOZITNI ,bom poslal banka accont za vas, če ste jo plačali, s T/T,

Oznake: Merilnik Pretoka Zraka, 1 cm merilnik pretoka, merilnik pretoka, električni števec za vodo, industrijske cevi deli, rotameter za vodo, pretoka indikator vode, piti več vode, argon, merilnik pretoka vode

Številka Modela LZM-20 G
Blagovna Znamka shllj
DIY Dobave Vodovodne

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi