Vse Nove Plastične Umetno Drevo Krajine Lonec Kulture Rastline Cvet Bonsaj Dreves Za Office Home Poroko Pohištvo Okrasni

€6.15

€6.54

-5 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pogoji: 100% Nov Design Ročno Cvet, Barva: Kot slika Funkcije: Platic Mehurček Bonsaj velikost : Približno 20 *23 cm

Barva:Zelo rahel kot slika prikazuje,Razlike v barvah, lahko pride zaradi različnih nastavitev na zaslonu .

Je treba biti pozoren :

Če je cena izdelka, ki je pod $5, bo ladja s Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus brez številko za sledenje.

Običajno , boste dobili okoli 25-45 dni , če je vaš potrditev, čas se bliža , še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič.

Če po 90 dneh, še vedno ne prejme blaga, nas prosimo kontaktirajte, mi vam bo dala polno nadomestilo .obrnite se na nas, mi vam bo dala polno nadomestilo .

Dostava:

1.Ravnanje datum: imamo veliko zalogo za vaša naročila, tako ravnanje rok je 3-5 delovnih dni!Normalno air mail: vse naše predmeti so brezplačna dostava, smo po svoje predmete z Air mail, bo take15-45 delovnih dni, da pridejo!

Express: 1)treba 3-8 delovnih dni po FEDEX

2)potrebujejo 4-10 delovnih dni po DHL

3)potrebujejo 7-15 delovnih dni po EMS

2.Običajno bo ladja vaše naročilo v roku 4 delovnih dneh po prejemu vašega plačila,zamude, vendar dostava bi se zgodilo, kot je naš shranjevanje sprememb vsak trenutek,

če potrebujete nujno, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden, da preverite zalogo.

3.Ne potrdite Naslov in Telefonsko Številko, ki ste pustili, da nas.Telefonska Številka je zelo pomembno za post office lahko stik z vami, v čas,zato vljudno prosimo, da skrbno preverite, da bi se izognili nepotrebnim moti in izgube lahko bi vam.Naše Storitve Politike:

1. Prosimo, preverite naš izdelek informacije previdno, preden bi, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element, ampak kupec je odgovoren za vse dodatne poštnine.

2.Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.

3.Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila ali druge načine.Politika Vračanja:

1.Če predmeti niso uporabne ali poškodovana, pls traja nekaj sliko razdeljeno elemente za nas, potem lahko vrnete vaši pošti v 30 dneh in pošiljanje e-pošte za povratni naslov in podrobnosti polno vračilo denarja, vendar boste morali plačati povratno poštnino. 2.Ni za kakovost problem vračanja,stranke responsiblity za pošiljanje in vrnitev tovora.Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo škodo, ki težko za nas, da se prodajajo še enkrat.Povratne informacije:

1.Smo odvisni od naših strank zadovoljstvo, da uspe.Cenimo vsakega kupca .Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev, vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, z veseljem Bomo storiti enako za vas.

3. Če blago nobenih težav.Delali bomo z vami, da bi to rešili.Dala zadovoljiv odgovor. 4.Prosim, ne zapusti nas, nevtralne ali negativne povratne informacije, zaradi negativne povratne ne more rešiti vse stvari, Hvala za vaše prijazne razumevanje. 5.Naslednjem naročilu, vam Bomo najboljše cene, popusta in predstavila lepa darila.

Proces Trgovine

Oznake: zakonske earings, sveti vaccum iz lateksa, hx711 povezava, mars rover progi, mars moč motorja, poročen kopalnica, pomnilnik ram 2 4 gb, pomnilnik joho ddr4, poročen fan čipke

Vrsta Dekorativne Rože & Venci, Hibridni
Material Plastični
Priložnosti Poroka, Valentinovo, velika Noč
Slog Cvet + Vaza
Blagovna Znamka REDJCK
Razvrstitev Umetno Cvetje
Cvet Slog Cvet Bonsaj
Številka Modela NK-78
barve Kot slike
Velikost About 20 * 23 cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi