Stopala brisačo kopel mat 50x70 cm, bombaž

€6.49

€6.62

-1 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

OPOMBA : morda tonske razlika v naših izdelkov zaradi fotoaparata in razsvetljavo.Hvala vam za vaše razumevanje.PACKAGE VKLJUČENI Stopala Brisačo velikost:50x70 32 1 Kos LASTNOSTI PROIZVODA - Stopala Brisačo 50x70CM -iz 100% Bombaža -20/2 Brisače, 20/2 Tleh, 20/2 Votek obliki.Dvojni Šiv NAVODILA za PRANJE -Pranje pri 40 ° C max. - Ne uporabljajte belila. -Lahko sušimo v pralni in zlikane na nizki temperaturi. -Suho čiščenje ni končano.

Tovor, ki: -so zamude pri dostavi zaradi prepočasnega Covit-19. Hvala vnaprej za vaše razumevanje. - Preverite, ali vaša država ni zaprta. - V primeru zamude pri dostavi, nas brez odpiranja spora in bomo našli rešitev. -Prosimo, da dvakrat preverite svoj naslov za dostavo in prepričajte se, da vnesete svoje ime, priimek in naslov pravilno.Dostava da je ni podal zaradi napačnih podatkov ni pod našo odgovornost. - (Če ste iz Rusije, prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno) - Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovnih dni po plačilu. - Dostava bo potekalo po vsem svetu, ki jih PG / CANIO / PTS. -Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, prosimo, sprejmite jih in se obrnite na nas takoj.Pišite nam: - Če želite postaviti na debelo naročilo, vas prosimo, da se obrnete na nas -Mi bo odgovoril na vaša e-pošto v roku 3 delovnih dni (razen vikend).. -Če boste potrebovali, da bi različne izdelke (≤500usd), prosimo, sporočite nam, prvi.Nudimo vam dodatni popust.Prijave: - Vse povratne informacije od vas je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Prav tako prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo pomagali v najkrajšem možnem času.Pozor, prosim : - Vaši državi uvozne dajatve, davke in carinske pristojbine niso vključene v ladijski promet pristojbina. - Kupce, ki so odgovorni za vse dodatne stroške (če obstaja).Garancija in vračilo: - pišite nam, če je okvarjenega izdelka.Naj predlagam rešitev - Če želite, da se vrnejo, ladijski promet pristojbina pripada vam.Ko je pošiljka doseže nam, mi izdelka za laboratorijske preiskave in pripravi poročilo. - Poslali vam bomo poročilo. - Nudimo 100% Denar Nazaj Garancije, če je ugotovljeno, da je zaradi tovarniške napake ali materiala, okvare. - Škodo, ki jo povzročijo uporabniške napake, je izvzet iz garancije.

Oznake: komercialni kopel preproge, tiger vzorec kopel mat, kopel savna, siva kopel mate, brisačo, kopel mat, yaya, proti prahu molitev mat, 50x70 prevleke, vojaške brisačo

Slog Sodobno
Uporaba kopalnica
Poreklo TR(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi