Avto Filter za Gorivo 6 inch Spirala 1/2-28 eno jedro Titana, Aluminija Tube Topila Past Za NaPa 4003 WIX 24003

€15.74

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Avto Filter za Gorivo 6 inch Spirala 1/2-28 eno jedro Titana, Aluminija Tube Topila Past Za NaPa 4003 WIX 24003

Ime izdelka: zlitine filter za gorivo eno jedro

Izdelek material: 7075 aluminija, težko Anodiziranega Premaz

Izdelek barva: črni in titan barvi

Nit: 1/2-28 ali 5/8-24

Kategorija izdelka: filter za gorivo (samo za osebna vozila)

Neto teža: 215g

Velikost izdelka: kot prikazano

Funkcija:

1. Zelo primeren za gorivo, filtri.

2. Novo cev izdelana iz 7075 aluminija, veliko lažja kot iz nerjavečega jekla z boljšo ceno točke kot titana.

3.Težka: zato, Ker je zelo močna.

4.Zanesljivost: manj gibljejo/premikajoči se deli.

5.Vzdrževanje: Demontaža/čiščenje je lažje.

Odgovornost: ni majhen

Izdelek funkcija: Odstranjevanje trdnih nečistoč, kot so železov oksid, prahu, delcev, vode in nečisto snovi, vsebovane v goriv, preprečevanje sistem goriva iz zamašitev.Zmanjšanje mehanske obrabe, zagotoviti stabilno delovanje motorja, in izboljšati zanesljivost.

Dostava Podrobno 1.Prosimo, potrdite svojo Naslov previdno, ko vam bo naročilo,vam bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po tem, ko plačila ni prejela. 2.Izdelki so poslane iz Kitajske z letalom;doseči večini držav within15-30 delovnih dni.

3.Pišite nam, če ne prejmete izdelkov v 45 dneh,in vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog,Če je to naš problem,bomo povračilo denarja za vas.Plačilo 1.Sprejemamo alipay,paypal,western union,TT tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI 3.Prosimo, poskrbite, da preberete celoten descriptiom in se strinjate s transakcijo pred nakupom.Povratne informacije 1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh,zato je vaše mnenje je zelo pomembno za nas,prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2.Nam je mar za naše cenjene stranke,in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo. 3.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave,smo razumeli, koncertov in frustracij vaše morda,in bomo potrudili, da reševanje težav. 4.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov, na mestu,pomagali vam bomo rešiti težavo.

Oznake: topila past titana, osies topila past, 6p3p cev, topila past, epman univerzalni, filter napa, napa 4003 wix 24003, bencinski filter za gorivo, filtra za gorivo, topila past, barvo s številko portret

Blagovna Znamka JIAX
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Poreklo CN(Izvora)
Proizvajalec Številka Dela JXOP095-6

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi