SAMSUNG CP40 RAVNO PASU J1301664 J1301665 J1301666 za Komisioniranje In Kraj Stroj,Narejen na Kitajskem

€6.47

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Artikla: J1301664 TIP: HNB-5E, 1540L, 7W

Artikla: J1301665 TIP: HNB-5E, 1210L, 7W

Artikla: J1301666 TIP: HNB-5E, 1070L, 7W

1. O Pošiljki:

Bo pa ponovno testiranje delov strogo pred odpremo.Bo to ladja v 1-3 delovnih dneh po tem, ko plačate na www.atticus.si.Glede na dobavni rok je običajno traja 3-7 workding dni z DHL/UPS/TNT/FEDEX.Če pošljete po EMS, čas dostave, bo traja 15-30 dni

Prosimo, potrdite svojo naslov pravilen in je na voljo na www.atticus.si pred nakupom.Vsak, ki niso prejeli elemente, ki jih povzročajo neveljaven naslov, ki je registriran na www.atticus.si navada dobili naše celotno vračilo ali zamenjavo politike.

Kot kupec, to je vaša dolžnost, da plača davka, ko opravite naročilo iz tujine.Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

2. Vračilo in vračilu

Donos se zahteva zaradi izdelek je razdeljeno na posebni pogoji in višje sile, bo sprejeta v roku 7 dni po prejemu pošiljke.To mora biti obveščen, preden je bilo blago vrnili.Pridržujemo si pravico, da zavrne vsako zahtevo, da o tem obvestiti prodajalca, daljša od 7 dni. (Opomba: vrnjeni izdelek mora biti vrnjen v originalni embalaži in mora biti v dobrem stanju)

Vse vrnjene artikle mora biti obveščeni, ko se vrnete, Povračila in re-dostavi bo šel po vrniti predmeti, ki jih prejmete s prodajalcem.

Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.In je tudi plačilo za drugo dostave stroškov.

3. Povratne informacije Politike Svoje nakupovalne izkušnje je za nas zelo pomemben! Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Ko prejmete predmet in zadovoljen z njim, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.In ga tudi bo dobil 5 Točk povratnih informacij.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije z nami.Bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.

Oznake: pasu ravno, ravno pasu fitnes, pasu transportni stroj, 2000 ravno pasu, pick in kraj smt, usnje ravno pasu, tračnega transporterja, juki šoba, SMT, camaro majica

Material PVC
Številka Modela cp40
Vrsta Ravno Pasu
Standard ali Nestandardno STANDARD
Blagovna Znamka aismt

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi