Motorno kolo CNC Zložljiva Nasvet Prestavna Stopalka Menjalnika Ročica Zavore Ročica Za Honda CRF250L CRF 250L 250 2013-2019

€27.73

€32.24

-13 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

100% Čisto Nov, Nikoli Montirano, Visoka Kakovost, Enostavna Namestitev

Specifikacija:

Barva: Rdeča in Črna Kot Slike

Material: CNC Strojno obdelani

Opremljanja: Honda

CRF250L 2013-2019

CRF250LA 2017-2019

Paket Vključuje:

Eno Prestavno Ročico Kot Slike

Navodila za Namestitev, ki NISO Vključeni

Ne da Kupiti, Če Ga Ne Potrdi, Lahko Uporabite Jih,Vprašajte Nas Za Podrobnejše sliki, Da Preverite, Če So Opremljanja.

Boste Prejeli Element, Enako Kot Slike.Morda Nekaj Razlika Na Barvo Svetlobe, Ki Med Snemanjem.

Uvozne Dajatve,Davke In Dajatve, Ki Niso Vključeni V Predmet, Ceno,To Pomeni, Ladjar Zaračuna Te Provizije Od Vas, Če Želite, Da Se Predmeti.

Čas Poštnine, Kot Sledi: Morda Pa Bo Nekaj Zamude, Kot Je Ladjar Ali Carine, Vam Želim, Da Nas Kontaktirate, Če Zamudo, Vendar Ne Odprete Disputs, Ker To Ni Naša Napaka, Ko Se Odločite Za Post, Ki Jih Express, Včasih Ne Bomo Objavili Kurir, Ki Ste Jih Izbrali, Ker Bo Nekaj Težav S Potrditvijo Carinskega In Morda Čas Dostave Ni Najhitrejši.Prosimo, obrnite na nas po e-pošti v roku 30 dni, če potrebujete vrniti.Vrne element, ki mora biti v prvotnem stanju, poslana element nazaj na naslov, vam povem.Kupnina se povrne, vendar shipping stroški, ne vrača, če kupci kupujejo izdelke v napako ,kupci morali privoščiti vrača ladijskega stroškov .Kupci lahko zahtevajo polno nadomestilo vključujejo stroške prevozov ali spremeni izdelke za prosti, če smo objavili napačne izdelke, neodgovorjeni paket za shipping company , slabe kakovosti ali izdelki so razdeljeni med prevozom(zahtevajo jasne fotografije produktov in paketov).

Kot dobri kupec, želim vam lahko nam pozitivne povratne informacije, ko prejmete našo visoko kakovost izdelkov.Vedno smo imeli popust ali darilo za drugo-nakup stranke, ki nam dajejo pozitivne povratne informacije.

Mi je pokazala poštnine čas za stranke, zato ne pustite nas negativne povratne informacije, če je vaš paket prišel prepozno, da je povzročila shipping company.

Ne oklevajte, da nam email, če kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovoriti v 12 urah.Ne odpirajte spora ali pusti negativne povratne informacije, enostavno , nam zaupajo in e-pošto neposredno na nas , vsa vprašanja mogoče rešiti.

Oznake: honda xr 400r, honda opica z50, africa twin crf1000l, crf250, 150 crf, ročaj honda crf 450r, cbf150, kljukice honda cr250, 250r crf, obloge honda crf 250l

Postavka Dolžina 17cm
Element Širina 6cm
Element Teža 0.3kg
Poreklo CN(Izvora)
Motobike, Da Honda
Blagovna Znamka CAKEN
Postavka Višina 5cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi