Avto Sedež Za Shranjevanje In Torbico Holding Neto Visi Skladiščenje Vrečko Med Sedeži

€4.97

€9.93

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Značilnosti:

1. Dodaten Prostor in Skladiščenje: v celoti zajema prostor med sprednja dva sedeža in jih kot dodatno shranjevanje.To lahko raztegnejo in se odlično prilegajo, ki temeljijo na različnih prostorov med voznika in potniških sedežev različnih modelov avtomobilov.

2. Lahko Pet Ovir: odebeljeno najlon z močno prožnost, da lahko služi tudi kot posebna ovira, ki preprečuje, da bi vaše hišne ljubljenčke v zadnji od moteče, medtem ko ste vožnjo.

3. Varnost Vožnje: zmanjšuje in preprečuje motnje med vožnjo, saj zagotavlja enostaven dostop do vaših stvari, brez ob svoje oči s ceste.Odpravlja potrebo za neprijetno torbici umestitev na vaš potnikov na noge.

4. Preprosta Namestitev: Zelo enostaven in preprost za namestitev, ni potrebno vrtanje ali palico.Samo traja manj kot minuto, z dovolj dolgo, nastavljiv vrh 2 in 1 dnu elastično vrv zajeti v preteklih konzole armrest polje.

5. Združljivost: Večinoma združljiv z sprednji odpiranje armrest polje, nekaj avtomobilov konzole ne prilegajo za to postavko, kot so Strani Odpreti Armrest Polje, Ni Armrest Polje, Dvojna Odprta Armrest Polje, Šport Armrest Polje.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: Najlon, PU Usnje

Velikost: 27x39x10cm

Uporablja avto: univerzalna

Paket Vključuje:

1 x avto vrečko za shranjevanje

Oznake: garbagde avto vrečko, vedro vrvico, torba za avto, trgovina perilo vrečke, risanka harajuku, 85mm o obroč, kitajski bambusov gozd, avto orgle, grater mini, remot avto vrečko

Uporaba Garaža
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Prostor Omaro
Oblika KROG
Številka Modela Nova
Vrsta Tkanine 100% Bombaž
Debelina 6 žice
Material Tkanine
Vrsta Shranjevanje Vrečk
Izdelek Materino Mleko Vrečko Za Shranjevanje
Zmogljivosti 80ml
vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Blagovna Znamka MOONBIFFY
Funkcija Okolju Prijazno
Specifikacija 80*60*40cm
Obrazec Vozni Tip

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi