Solar Powered Vodnjak Na Vrtu Bazen Ribnik Dekoracija Solarna Plošča, Ki Plava Ptičje Kopeli Vodnjak Vrt Teraso Dekor Travnik Dekoracijo

€13.31

€19.02

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Izdelek uvod:

Sončne brushless vodna črpalka sprejme visoko občutljivost in nizke porabe Dvorani elementi, skupaj z učinkovito in inteligentno elektronsko vezje pogon, in sprejme volute design v tekočino, mehanika za krilnega votlino, da se zmanjša upor pretoka vode, tako da se je splošna učinkovitost je boljša kot pri tradicionalnih sončne učinkovitost črpalka je povečalo za 20%.Prav tako rešuje pomanjkljivosti obstoječih brushless solarne vodne črpalke, ki jih je težko začeti, nizka učinkovitost in slabe stabilnosti.Vodna črpalka je lahko povezan z različnimi šobami različnih oblik spray različne vodne vrste.

Sončne celice tehnični podatki: Nazivna napetost: 7V Nazivna moč: 1.4 W Material: monokristalne silicijeve epoksi smolo odbor Črpalka tehnični podatki: Delovna napetost: DC 7V Delovnega toka: 160MA Največ dvigalo: 100CM Maksimalni pretok: 180L/H Črpalka življenja:> 20000 ur Črpalke hrupa: zmogljivosti Izdelka:

Vodni curek višina: 30--60 cm, višina vode spray bo drugačen, če različne šobe, ki so povezani.Ko sončni panel dobiva dovolj sončne svetlobe, vodne črpalke, se bo začela v 3 sekundah.

Navodila: 1) Sestavljanje izdelkov v skladu z shematski diagram. 2) Kraj sončne celice na primeren kraj, da se zagotovi, da je ne blokira druge predmete.Ko sončni panel prejme dovolj svetlobe, vodna črpalka deluje normalno. 3) Ko voda črpalka je samo dal v vodo, tam je zrak v njem, ki lahko vplivajo na spray učinek.Po vodne črpalke, spreji običajno priključite spray glavo.

Oznake: vodnjak, ribnik črpalka sončnih, kopel ptica, dekor vodnjak, bazen swim, slap vodnjak dekoracijo, sončne celice, vrt reke, modra sončna vodnjak, vodnjak z vodo

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela CX0076
Material Monokristalne silicijeve in lepilo odbor

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi