Odraslih Otrok Legging Gamaše Nepremočljiv Sneg Čevelj Škorenj Gamaše Noge Kritje Za Lov Na Prostem Pohodništvo Backpacking Smučanje

€3.22

€4.35

-25 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli na moji trgovini

Značilnosti:

1. To legging gaiter je izdelan iz visoko-kakovostna tkanina oxford, ki je nepremočljiva in snowproof, udobni, dobro toplino hranjenja, trganje odpornost, svetlobo in odporen na veter.

2. To legging gaiter ima tele napetosti prilagoditev sistema, vrh vrvico bo trdno pritrjene, lahko windproof in toplo, preprečiti sneg peščenih delcev skupaj z hlače v čevlje, glede na potrebo, da prilagodite namestitev prosto, udoben in hiter.

3. To legging gaiter je najlon zaponko oblikovanje, enostavno in hitro obrabo in razloži, močno lepilo sposobnost ni enostavno izgubili gaiter.

4. Sneg gaiter design vezalko kavelj, na dnu je opremljen z kovinsko vezalko kljuko, tako da je sneg gaiter in čevlji so povezani v mesto, odlično prilegajo zgornjega, lahko okrepiti varstvo silo, prepreči, ki spadajo.

5. Sneg gaiter, ki so namenjeni izključno buckled pasu, sneg gaiter dno s nastavljiv buckled pasu, bolj priročno, da plezati.

6. Primeren za zunanjo kampiranje, lov, pohodništvo, backpacking, in smučanje.

Specifikacije:

Material:tkanina Oxford

Spol:Moški,ženske,otrok

Barva:modro Nebo,modra,vijolična,zelena,rumena,rdeča,rose, rdeča,črna

Tip:Legging Gamaše

Velikost:Kot prikazano sliko

Lastnosti:Nastavljiv,nepremočljive,odporne na obrabo,dustproof

Primeren za:Plezanje,Pohodništvo,Planinarjenje,

Paket Je Vključeno:

1 par legging gamaše(opp vrečko)

Oznake: flis gaiter, pakiranje pohodništvo nahrbtnik, sneg škornji smučanje, gaiter človek, airpod kritje na prostem, smučarski čevlji smučanje, ženski krpljami, ženske krpljami, gaiter, panamera kritje na prostem

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Balight

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi