1 plošča žensko nazaj klasičnih oljna slika, platno, tisk, stensko slikarstvo, umetnost predlogo slikarstvo dekorativni uokvirjena XJZFX-24

€8.60

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1 plošča žensko nazaj klasičnih oljna slika, platno, tisk, stensko slikarstvo, umetnost predlogo slikarstvo dekorativni uokvirjena XJZFX-24

platno slikarstvo Doma Dekor za dnevno sobo Platno Umetnosti Natisnjena na platno Stensko Sliko brez okvirja

Note1: 1 palca=2.54 cm,1 cm=0.39 palčni

Note2: Je morda nekoliko razlika v barvi,zaradi računalnik, nastavitve zaslona.

Note3: Ta slika bo odpremljeno v močno in varno nosilih,prodajalec je odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo.

Slikarstvo Velikost/Taille de peinture: size1: 30 x30 x1 (12inchx12inchx1) size2: 40 x1 x40 (16inchx16inchx1) size3: 5 0 x50 x1 (20inchx20inchx1) size4: 6 0 x60 x1 (24inchx24inchx1)

Če potrebujete slikarstvo na drugih velikosti, prosimo, ne oklevajte, da mi je znano.Materiali/Milieu: Debelo Platno blagovne Znamke Best Umetnosti Podrobnosti: raztegne ,uokvirjen na nazaj,pripravljen, da visi.

brez okvirja ,samo platno Tehnika : Visoko Natančno Tiskanje

Platno, Tisk:

Prosimo, upoštevajte, da se Platno Fotografij so brez okvirja fotografij visoke kakovosti platna, in mora biti urejena, preden jih lahko visijo.

Raztegne Platno, Tisk:

Raztegne Platno Odtisov, je zelo priporočljivo, saj so krasen in priti pripravljen, da visi.Nakup raztegne platno natisne, da prihranite čas in denar.

Uvoženi visoke kakovosti bor in raztegne platno okvir v kombinaciji s state-of-the-art inkjet tiskanje tehnologijo, da bi te lepe grafike.Ti odtisi ladja z visi nohte in so varno zapakirani z mehurček zaviti in ostrong škatle za preprečitev morebitnih poškodb med prevozom.

Fotografije kažejo:

Konkurenčne cene vedno ponudimo najnižje cene mogoče pa ne ogrožanja kakovosti.

Zaviti in raztegne na trajno lesen okvir, pripravljen, da visi, brez dodatnih kader, ki zahteva.Potrebni pribor za obešanje so pakirane skupaj z vašim slikarstvo.

Visi Navodila

Izberite mesto, ki ga želite visi slika.Kraj obešalnik, tako kavelj, ki je obrnjen navzgor.Kladivo za nohte trdno v steno prostora, pri čemer pazite, da ne poškodujete.Obesiti sliko na kljuko.

Oznake: prazno uokvirjena wall art, prevelik sodobne wall art, sexy nude wall art, slavni uokvirjena wall art, nude anime wall art, sodobne wall art navdih, sodobne iron wall art, sodobne tatoo wall art, wall art moderne sodobne, klasična uokvirjena wall art

Tehnika Spray Slikarstvo
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Obrazec Enotni
Material Platno
Blagovna Znamka Najboljša Likovna
Slog Klasične
okvir, ki se Raztegne Da,
Predmeti nude
Vrsta Oljnih Slik
Frame mode Uokvirjena Ogledala
Podporne Baze Platno
Kaligrafija in slikarstvo tip Platno, Tisk Slikarstvo
Okvir Da,
Original No
Številka Modela XJZFX-24
Medij Vodoodporno Črnilo
Oblika Kvadratni
Po meri Da,

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi