1 Kos Sodobne Tkanine Kavč Kritje Ženiljska Jacquardske Kavč Brisačo Non-slip Sodobne Slipcover Multi-velikost Kotu Brisačo Preproge

€11.53

€22.60

-48 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opomba: kavč, blazine je roko,-cut, je morda prišlo do napake približno 1-5 cm, ki pripada normalni napaka obseg!Pred nakupom, prosimo, ukrep skrbno in izbrati pravilno velikost za nakup.Nakup Opombe: 1. Izdelki se prodajajo po enotni ceni 2. Specifikacije so označene z širina * dolžina!!! 3. Po meri modeli ne podpirajo vrnitev in izmenjavo (podpora po meri) 4.Več velikosti kavč, blazine treba kupiti

sprejemamo vrne in vračilo če je predmet, ki imajo kakršne koli težave

1.Storitev nudimo storitve v 12hours,vse masaža bodo odgovorili na prvo.Prosimo, kontaktirajte nas za prejeto ali masaže, trgovec, upravitelj

2.Upoštevajte, hoot slike Izdelkov so 100% v naravi streljanje,vendar pa zaradi svetlobe,kota, in drugih vprašanj, ki bodo imeli malo drugače

3.Povratne informacije Prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami,tako vemo, da ste prejeli vaše naročilo, in so srečni s točko.Bomo naredili enako za vas.Če ni nobenih težav z vašo nakup,prosimo, bodite prepričani, da nas kontaktirate pred odhodom povratne informacije ali odpiranje spora,tako da smo se lahko odpravili težave na pozitiven način.Kot si lahko predstavljate,svoje dobre povratne informacije so ključnega pomena za naš uspeh.

4.O izdelku prodaja

Prosimo, da nas opominjajo, če obstajajo kakršne koli neprilagojene rectifications izdelkov, ki so naprodaj v tej trgovini.Spori, ki izhajajo iz takšne težave podporo vrnete in nadomestila, ne pa kot razlog za odškodnino.

5.O izdelku naslov besednjak

Za lažje nakupovanje iskanje potrošnikov, izdelek naslov ta trgovina je le ključno besedo, ki se uporablja v skladu s kupec iskanje navade, in da ne predstavljajo dejanske učinkovitosti in lastnosti samega izdelka.

6.O izdelku uporabo

Ker vsak življenjskih izkušenj, je drugačen, je učinkovitost izdelka je vplivajo različni dejavniki, in to ni zagotovljeno, da bodo vsi bi dosegli enak učinek.

7.Dostava

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

Q: Zakaj ruske stranke je treba izpolniti v potni list informacije?

A: Ko ste izdelava nalog, potni list informacije, ki bodo potrebne za krajevne navade v Rusiji.Prosimo, bodite prepričani, da so vaši podatki ne bodo nikoli povedal, da je tretja oseba, in je varen za vas, da zagotovi informacije o www.atticus.si.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti vaš paket v roku 1-7 dni, ne več kot 10days.Če je nujno naročilo, vas prosimo, da pripombe, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q:Kako lahko sledenje moje parcele?

A:lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete).Če je problem s poizvedbo, je lahko zamuda pri logistična posodobitev, se lahko obrnete na storitve za stranke, da pridobi pravilne logistics informacije.

V:Kaj lahko storim, ko nakup zaščito čas izteka?

A:Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na naš račun.

Q:Kako lahko spremenim ali povrnil svoj izdelek ?

A:lahko preklic naročila ali spremembo elementov, preden odpremo,ko je pošiljka je odposlana,mi ne moremo sprejeti odpovedi ali exchange,če želite preklicati naročilo,prosimo, vrste izbrati je razlog, ki vas ne želijo ali drugega razloga.ko ga boste prejeli, nezadovoljni,se obrnite na nas kmalu bomo 100% rešiti.

V: Kdaj bom prejel vračilo?

A: nadomestila bo postopku v roku 3-15 dni po www.atticus.si.Če imate nekaj težav s tem, prosimo, stik z Alipexpress službo!Hvala.

Oznake: tkanine, kavč, pokrov kavč antilop proti drsenju, kotu kavču pokrov, ženiljska jacquard, črpalka kavč, kavč band velikost pokrov, kavč kotu zajema proti drsenju, pokrov kavč spandex, kitajski blazino, marvel kavč pokrov

Material Poliester / Bombaž
Številka Modela HR
Vzorec Tipa Trdna
Uporablja Kavč Področna Kavč
Proizvodnja Kombinacija Kit
vzorec Nekosmičena
Slog Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Velikost other

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi