35x20mm Nosorogovo DIY Obrti Oskrbe Flatback Gumb Okraskov Traku Dekorativni Oblačila, Pribor za Šivanje Costura

€2.89

€4.14

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka

35x20mm Nosorogovo DIY Obrti Oskrbe Flatback Gumb Okraskov Traku Dekorativni Oblačila, Pribor za Šivanje Costura

Slog: Flatback šivanje gumbov Material:Nosorogovo+medenina prevleka+akril kamen Velikost: 35x20mm N. W:3.5 g Uporaba: gumbi, ki je kot nalašč za dekoracijo DIY oblačila, DIY Plovila, oskrbe,...itd.Oblika:Ovalna Pakiranje seznam:10pieces/opp vrečke.Featurers: gumbi je uporaba 3A razred okrasnih, lepa in plezati, je nosorogovo gumbi so kot nalašč za uporabo diy obrti dekoracijo, šivanje na oblačilih, bo vaše življenje veliko lepše!

Za Vse Kupce

Plačila sprejemamo T/T, Depozitni in western Union

Dostava Običajno parcele so dobavljeni v roku 3 dni.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Čas dostave: Brezplačna dostava pošlji za Kitajsko post, najbolj država lahko pridejo na 15~35 dni.Rusija in Brazilija, ki je počasi, morda potrebovali 20~90 dni.Če vaš ne prejmete v roku 45 dni, nam pišite na mene, jaz bom preverite za vas.

Povratne informacije Pozitivne Povratne informacije(5 Zvezdic) je zelo pomembno za nas, mi smo s ciljem, da zadovoljijo vsak naš spoštovane stranke, torej katere koli težave, se obrnite na nas za Trgovino Manager ali Črke,, bomo poskušali naši moči, da reši težave, smo zelo cenijo vaše zaupanje, nam..Če vsak PROBLEM z vašega naročila ali če želite izvedeti več podrobnosti o naših produktih , Ne oklevajte, da mi sporočite, se bomo potrudili, da odpravite težave.

Vračilo in Garancija Če se izdelki, ki jih kupujemo z napako.poslali vam bomo zamenjavo brez dodatnih stroškov ali kupnine, ko smo dobili proizvode z napako, če niste zadovoljni z izdelkom, boste še vedno lahko pošljete nazaj k nam, vendar boste morali plačati za ladijski promet tovora.

Profil Podjetja

Kot eden od najbolj zgodovinskih tovarne od leta 1998, ustanovitelj nosorogovo medenina buring v proizvodnjo metode, proizvodi,

vključuje v nosorogovo gumbi,zaponke,napkin obroči in s tem povezane nosorogovo izdelkov.ima tisoč stilov plesni,

smo iskreno upam, da zgraditi dolgoročno poslovno partnerstvo z vami, trgovina na debelo ali padec oders dobrodošli.

Pakiranje & Dostava

Package:

Večina nosorogovo izdelkov pakiranje v enem opp vrečko in nato pack jih z mehurček ali pakiranje kartonov, če imate posebne zahteve glede embalaže, smo lahko tudi to, da je, dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij.

Čas dobave:

Da bi količinah manj kot 2000pcs je običajno mogoče poslati v 3 delovnih dneh po zraku, oem naročila potrebujejo stala približno 7 dni (3days proizvodnje in 3 dni electroplate in 1 dan, da se lepilo na nosorogovo kamni ali biseri in nato pack njih. )

Oznake: gumb za krpo, Grosgrain Traku, rhineston traku, brezplačno obrti gumbi, aesthet oblačila, kladivo denim gumbi, rhineston, brezplačna dostava postavk dolar, obrti, ab kristalno prevleko

Tehnika Prevleka
Kovina Tip Medenina
Blagovna Znamka Nidalee
Funkcija stroj
Slog flatback
Številka Modela DIY obrti oskrbe B052
Poreklo CN(Izvora)
Material Nosorogovo+medenina prevleka+akril kamna
Vrsta Izdelka Gumbi
Oblika KROG
Dekoracijo Biseri
Količine 10pieces
Gumb Vrsta Jeans Gumb
Velikost 35x20mm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi