USB Zraka Vlažilnik Lesa Zrn Aromaterapevtska Olja, Difuzor Dišave Difuzor Za Avto Office Home 400ML Humidificador z LED

€22.49

€32.12

-29 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija

1.Difuzor & Vlažilnik: Dodate nekaj kapljic olja v vodo, to bo zapolnila vaš prostor z lepimi dišave.Nekaj posebnega olja lahko ustvarite terapevtske koristi.Uporabite ga lahko tudi kot vlažilci brez olja, če želite dodati več vlage v zraku-balzam za prostor. 2.Waterless Auto-Off Funkcija: Ta vonj difuzor, ki lahko trajajo 8 -10 ur s rezervoar za vodo prostornine 400 ml.Zasnovan z waterless auto-off funkcijo, to eterično olje difuzor, se bo samodejno izklopil po 5s, ko vode zmanjka za vašo varnost in zaščito aromo difuzor, kot tudi. 3.Daljinski Nadzor in 7 Pomirja LED Luči: 400ML eterična olja difuzor podpira daljinski upravljalnik(remoter-krmilnik vključen), zelo priročno delovanje na daljavo.Spremenite lahko Svetlobe, barve in čas način z daljinskim upravljalnikom.To lahko vodijo do 10 ur, z veliko megle izhod 30 ml/h, BPA free in paše za prostoru površine 20~40㎡.Odlična izbira za spalnice, otroška soba in pisarna.To aromaterapija difuzor ne bodo prekinile svoj študij, delo ali spanja. 4.Super Tiho: Sprejme ultrazvočno tehnologijo, ni moteč hrup, medtem ko nejasnost.To ne moti vaš spanec ali delo, Dodajte eterično olje, ki vam je všeč, sprostitev prijeten vonj in izboljšuje kakovost zraka, tako da boste lahko živeli bolj veselo. 5.IDEALNO DARILO: aromaterapija eterično olje difuzor funkcije, super moderno lesa zrn, kot so dekorativni kos.To je dobra izbira, če želite uporabiti to lepo difuzor kot darila za svoje prijatelje in družine, za ljubitelje.

Specifikacija

Velikost izdelka: 167x230mm Zmogljivost rezervoar za vodo: 400ml Dvanced Ultrazvočne Tehnologije: 2.4 MHZ Vhodno napajanje: AC100-240V 50/60HZ Delovni čas: lahko povzroči megle za 6/8hrs glede na močno ali šibko megle način Funkcijske Tipke: "MEGLE": Izbere čas od 1 uro/3 ur/6 ur/stalno na. "Svetloba": vklop LED svetloba, barva bo samodejno spremeni.Pritisnite tipko "Luč" gumb za ponovno zamrzne barvo, ki jo želite.Znova pritisnite, da spremenite drugo barvo, 7 barv je na voljo.Vsaka barva je nastavljiva med Svetlo in Temno.

Paket Vključuje:

1 x Eterično Olje Difuzor; 1 x Daljinski upravljalnik; 1 x AC; 1 x Merjenje Pokal; 1 x Priročnik za Uporabnika Opomba:ne dodamo vode nad MAX linije(manj vode, več megle)

Dostava:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Imamo vse vrste prevozov način, se lahko obrnete na nas izbrati najljubši način dostave.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 3. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 4. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 5. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 6. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 7. Če niste prejeli vaši pošti v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vračilo In Zamenjaj:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

Povratne informacije:

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! 2.Povratne informacije so za nas zelo pomemben .Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi,hvala vam!

Oznake: pubg zračni difuzor, za dom, zrak purifi, 0 avto difuzor, aromaterapija razpršenega, svež zrak, 2 flash difuzor, humidifi, zraka vlažilnik eterično olje razpršenega, zraka vlažilnik odbor

Napetost (V) 240V
Številka Modela 400 ML Difuzor
Velikost 168mm*240mm
Material PP/ABS/PC
Namestitev Namizni / Prenosni
Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo Da,
Moč (W) 14w
Certificiranje ROHS
Vlaženja Metoda Ultrazvočno
Zmogljivosti 400 ml
Časovna Funkcija Da,
Blagovna Znamka JE J. BOMBAŽ. DESIGN
Oblika Drugo
Hrup 36db
Megle Vtičnico Količina En/
Poreklo CN(Izvora)
Način Uporabe Daljinsko Upravljanje
Uporaba 21-30㎡
Funkcija Za domačo pisarno avto bedroon dnevna soba
Megle Izhod (galono / dan) 30 ml/h
Razvrstitev Vlaženja
Vrsta Ultrazvočni Vlažilnik
Nadzor Vlažnosti Daljinsko Upravljanje
Vrsta Napajanja A. C. Vir
Vlaženje Zmogljivosti ≤380ml/h

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi