Original kodirnik trak/ roller/senzor tiskalnik zbora za brother mfc-j3520 j3520 j2320 J3720 tiskalnik deli

€8.20

€9.11

-9 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Original kodirnik trak/ roller/senzor tiskalnik zbora za brother mfc-j3520

PACKAGE VKLJUČENI: 1PCS

ODPREMO IN RAVNANJE

1.Int ' l Post Letalom:

DOSTAVA BREZPLAČNO HONGKONGPOST REGISTER LETALOM NA SVETU (10~18 DELOVNIH DNI, ZA VEČINO DRŽAV, 16~45 DELOVNIH DNI ZA JUŽNO OD AMARICA.

STANDARDNA DOSTAVA PO HONGKONG POST CA/USA/AU/NZ/GE/FR/SLO/KR (5~12 DELOVNIH DNI ZA DOBAVO)

Fiksno nadomestilo za Ladijski promet in Manipulativni, vključno z pakiranje, skladiščnih, distribucijskih, da ravnanje in obdelavo stroškov.Postavka bo odpremljeno na zmagovalni Kupci v 24 urah po prejemu plačila.Parcela s točko, ki bodo dobavljeni iz Hong Konga, ki jih Ravno Air Mail ali Registrirane Air Mail.

Dobavni rok je običajno traja 2-3 tedne(max 4 tedne), odvisno od tega, katere države & mesta.Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV, Carinske pristojbine, in uvozne dajatve (če obstaja).

Registrirani Letalom s številko za sledenje, ki je hitrejši & varno

Prosimo za razumevanje stroškov ladijskega pokriva druge stroške, poleg dejanske stroške prevozov, kot zalogi pristojbine, človeških virov, ALIPAY pristojbine, ebay končna vrednost takse, seznam takse, zavarovanja pristojbine, embalažni material, taks, stroškov ravnanja in pes.Prosimo, da nam visoka stopnja na ladijski promet odgovoren tako se naše podjetje lahko nadaljevalo.

NAČINI PLAČILA

Sprejemamo ALIPAY SAMO.To je enostavno in varno, da plača za kreditne kartice, debetne kartice, bančne transferje in PayPal stanja na računu.

Plačilo mora biti izvedeno v roku 14 dni od zmago na prvi element.

Non-plačilni zmagovalci bodo objavljeni na eBay.Resni ponudniki, samo prosim.Prosimo, pišite s kakršna koli vprašanja, boste morda morali med transakcijo.

POGOJI PRODAJE

Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga.Vsi izdelki so preverjene kakovosti.So novi in v dobrem stanju, ko pošiljajo naši kupci.Če izdelka je okvarjen ali škodo ob prihodu, ali narobe izdelek poslali, se nemudoma obrnite na nas.Vrne sprejet v 30 dneh od vročitve, datum in element, ki mora biti v originalni novo stanje, ne nosite ali spreminjati na kakršen koli način s pripetimi oznakami & zaviti.Drugače ukvarjajo, je dokončna.Povratni prevoz mora plačati kupec.

Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težav/vprašanj/težave.Z veseljem vam bomo odpraviti morebitne težave, ki jih imate na prisrčni in prijateljski način.

Cenimo vaše Postive Povratne informacije, in ne bodo enake v zameno.NE pusti negativne povratne informacije, ne da bi najprej komunikacijo z nami.Prosimo, dovolite največ 2 delovnih dni za nas, da odziv.

STIK Z NAMI

Prosimo, uporabite "Vprašajte Prodajalca Vprašanje" povezavo, da se obrnete na nas za vsa vprašanja.Imamo običajno odgovor na vsako sporočilo v roku 24 ur.

Oznake: črnil tiskalnik brother, kodiranje trakovi, ponovno črnilom kartuše za brother j3520, eco senzor, brat j5910, gamutek tiskalnik deli, črnilo senzor, brat roller, linearni dajalnik senzor, kodirnik senzor incotek

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka CaoDuRen

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi