Wellgo KB031 Ultralahkih Kolesarska Pedala Ravno Zlitine Pedala Mountain Bike Pedala 9/16" Zaprti Ležaji Pedala Non-Slip Ravno Pedala

€26.20

€51.38

-49 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1.Zaprti ležaj + self - embellishing, opremljenih z dvojno strukturo, v Bližini ročice konec je self-embellishing ležaj, ki zagotavlja nosilnost;Blizu zunaj je zaprti ležaj za ohranjanje vlage.To v kombinaciji strukturi dosega odlično ujemajo vlage in trajnost.

2.Krom-molibden jekla os ujema s poliranega aluminija zlitine telo, ki je naravnost nameščen vijak odprtine in non-slip vijake, ki delujejo kot zunanji heksagonalna pritrdilni vijaki .

3.Anti-skid nohtov taktilno je gladka, da ne bodo preprečili samo sani, ampak tudi zaščito podplata čevlja do največje mere, in tako preprečiti poškodbe, ki bi jih povzročilo strganje telo.

4.Obe strani stopala okvir so izdelani z odsevni film namestitev luknje, luknje okoli največje zmanjšanje teže izdolbla-out.

5. Enostaven za namestitev: gred je izdelana iz krom-molibden jekla, v celoti jeklene gredi ne uporabljate staro vrsto heksagonalna režo za kartico, namesto priročno namestitev heksagonalna vtičnico.

[POPRODAJNIH STORITEV]

1. Je cena za enega pedal ali dve?Cena je za 2 pedala, vključno z levo in desno.

2. Kaj je dostavi in vračilu? 1)Vse pakete, ki bodo poslani v roku 48 ur in posodobitev številke za sledenje. 2)lahko dobite denar nazaj, če je to odmerka ne pridejo v 60/90 dni(Depens na naslov)

3. Brez VRNITVE: ponujamo 15 dni lokalnih brezplačno vrne storitev za te države. (ZDA,Kanada,velika britanija,Rusija,Brazilija,Francija,Avstralija,Nemčija,Izrael,Južna Koreja,Savdska Arabija,ZDRUŽENI arabski emirati,Poljska,Nizozemska,Italija).Če vam blago brez zadovoljstvo,prosimo, da blaga v dobrem stanju,In se obrnite na nas, da bi dobili podrobno navodilo.

Oznake: shimano alivio, kolo ultegra, ogljikov ec90, mtb pedali, pedala wellgo, bmx stojalo, mesto gorsko kolo, igpsport igs 620, cyklocomputer, kolo bmx

Material Aluminij/Zlitine
Pedal Na Kategorijo Naprave pedala
Uporaba Gorska Kolesa
Pedal Kategorije Ultralahkih Pedal
Številka Modela A013
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi