Multifuncional Visoka Tlačna Moč, Vodo Pištolo Razpršilne Šobe Za Pranje Avtomobila Pranje Foam Lance Vrt Zalivanje, Namakanje Orodje Za Čiščenje

€6.95

€13.10

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti :

* Enostaven za Uporabo: rumena preklopite na ročaj za odpiranje in zapiranje pršenja vode, zaradi česar čiščenje delo veliko lažje.

* Snemljiv Penjenje Steklenico: Na penjenje steklenico je snemljiv, lahko pour čiščenje tekočine za penjenje steklenico spray pene, ki omogoča priročno in hitro za vas, da očistite tla ali površinske umazanije, praktične zasnove, lahko izboljšate svojo učinkovitost dela.

* Različne Aplikacije: lahko zavrtite šoba, da bi dobili različne učinke vode.Praktično orodje za čiščenje razlika površin, kot so les, opeka, beton, sidings, plastiko, steklo in še več, idealen je za odstranjevanje umazanije iz prostem gospodinjskih površinah, ograje, tla, vrata, pločnikih, klopi, vrtno pohištvo, kolesa, motorna kolesa, avtomobile, koraki, bazeni in še več.

* Enostaven in udoben oprijem z nedrsečo nit design, rje in povzročajo korozijo dokaz, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa v vsakdanjem življenju.

* Ustreza Standardni Cev: Ustreza vsem 3/4" standard vrtne cevi in druge velikosti s standardno 1" ženski cevi, priključki.

Specifikacije :

Skupna Dolžina: Pribl. 34 cm/s 13,4 cm,52.5 cm/za 20,7 cm, 62,5 cm/24.6 palčni, 77 cm/30.3 palčni

Material: Nerjaveče Jeklo,Plastika

Barva: Črna

Paket Je Vključeno:

1 x Pranje z Visokim pritiskom Penjenje Steklenico

Opomba :

1. Prosimo, hranite stran od mali otroci, ko uporabljate.

2. Prosimo, počakajte malo napaka na velikost zaradi ročnega merjenja.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: voda zračno puško, lavor wash, cev karcher, phoenix čaj, hydro power jet pranje, plin, vodo pištolo, visoko pressur vodo pištolo, carpro avtopralnica pena za pištolo, visoka tlačna cev prilogo, visok pritisk lance

Vrt Vodo Pištolo Tipa Šobe
Spray razdalja 8-15 (m)
Uporaba 5 Pesticidov brizganje
Tlak vode 5-10 kg
Vloge 4 razkužujejo
Aplikacijo 2 Zalivanje rastlin
Material Nerjavno?Jeklo,Plastika
barve črna
Uporaba 3 čiščenje klimatske naprave
Uporaba 1 avto pranje
Pištolo glavo materiala Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka Meigar
Ročaj Material Plastični
Vodo pištolo Tipa Ravne linije, spray
Dolžina 0.3-0.76 (m)
Poreklo CN(Izvora)
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi