Limonin Comeon 5PC/10PC Krono ljubezni Oblikovan Baby Teether Posnetke Začetnih Verige Imetniki DIY Silikonske Kroglice Preizkusni Posnetek Za Otroka Teether

€9.39

€15.91

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pogoj 100% Nov Material Silikon Velikost Cca:63x45mm Količina 5PCs/10PCs Del Št.BD000501 Upoštevajte, Kot je različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za razumevanje

Velikost:

Prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala (Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39-palčni)

Opozorilo:

1.Ne pustite, da vaš dojenček uporabite kot igrača.

2.Prejeli boste e-pošto za potrditev, če je postavka, ki jih dobite s številko za sledenje.

3.Če so kakršne koli težave, so naleteli na prejemanje, prosimo, da obvestite naši trgovini za hitro in prijazno rešitev.

Za plačilo naročila na www.atticus.si, sledite korakom spodaj:

1 Izberite ukaz in kliknite "Pay Now" gumb .

2 Izberite vaš želeni način plačila na checkout stran .

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovni dan po plačilu izbrisani.

Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb)

1. Za Združene države amerike: ePacket dobave iz Kitajske. (7 do 12 delovnih dni)

2. Za Russion: ePacket dobave iz Kitajske. (10 do 30 delovnih dni)

3. Po vsem svetu: China Post Registriranih Air Mail/ www.atticus.si Standardna Dostava ali drugi način dostave.

Običajno element, ki bodo prišli v 20-60 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 50-90 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena) v Času turistične sezone, je lahko za dodatne zamude.

Če niste prejeli, blago v našo obljubo čas, prosimo ne odpirajte spora in stik z nami pravočasno.

Kot lahko srečali izjemne okoliščine, kot so počitnice,slabe vremenske razmere, spremembe politike,oddaljenem kraju,itd.

Mi bo pomagal, da preverite in bi polno nadomestilo, če niste dobili parcelo, končno.

1. Trudimo se, da bi vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5stars je za nas zelo pomemben.Smo iskreno prošnjo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam 3 zvezdice ali 1 zvezd povratne informacije, tako da bomo lahko satis factorily rešiti vaše težave. 2. Prosimo, nakup predmetov, če se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.Delamo www.atticus.si podjetja na POŠTEN način.Ni goljufija,samo pošteno trgovanje.Zaupajte nam !Bomo poskušali naše najboljše, da ponujajo lepo storitve .Če imate kakršnekoli težave glede parceli , vas prosimo, da stik z nami .Obljubljamo, bo odgovor brez 24 ur in so v roku 36 ur na Vikend .Spor ni edini način za rešitev problema , boste dobili več presenečenje, če se obrnete na nas .Delovni čas : Mi delo od ponedeljka do petka,če imate kakršno koli vprašanje, izven našega delovnega časa, prosim, pustite nas massange, vam bomo odgovorili takoj, ko smo nazaj na delo.Ali lahko obrnete na nas v času našega delovnega časa, bi lahko dobili promtly odgovor.Peking Čas 08:30-18:30 New York Time 19:15-04:45 Melbourne Čas 11.15-20:45 London Čas 00:15-09:45 So prijetno nakupovanje v naši spletni trgovini!

Oznake: kompleti stranka mornar, pravi lasje varjenje, čeveljčki ljubitelje, smole slika 1 75, samsung m7 pregled, samsung m40 telefon, nos grelniki etsy, stene termo pokrov, čeveljčki wintar

uporaba 3 Posnetek za dokumentacijo, dokumente, spričevala
Embalaža Enotni naložen
Vzorec Tipa Risanka
Bodite previdni, hranite stran obliki ogenj
Use2 Posnetek na oblačila z silikonske zapestnice lesene kroglice
Številka Modela BD000501
Velikost Approx.53mm*45mm
Material Silikonski
barve 6 barv za vas izbrati
Uporaba Za silikona, baby cucla posnetki
Priporočena Starost 0-3 let
Material Funkcija PVC, ki so Prosta
Starost > 6 mesecev
Blagovna Znamka Limonin Comeon
Use4 Za bradavice mapo, jih lahko priložite cucla za oblačila

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi