Luksuzni Okrasnih Baby Cucla Risanka Zlati Medved Novorojenčka Silikonski Ortodontskega Cucla Nastavek Za Malčke Spanja Soother

€6.56

€14.91

-56 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Luksuzni Okrasnih Baby Cucla Risanka Zlati Medved Novorojenčka Silikonski Ortodontskega Cucla Nastavek Za Malčke Spanja Soother

Značilnosti: 1. Lepe cucla in verige posnetka set je odlično darilo za otroka; 2. 100% BPA in PVC, ki so prosta, hrana silikona materiala; 3. Classy nosorogovo kroglice z bling bling učinek.

Pogosta VPRAŠANJA

1. Po plačilu, kako dolgo moram čakati, dokler moje naročilo je poslano ven?

Naše ravnanje čas je 3 delovne dni.

2. Ko bom prejel moje stvari, ko sem naročite?

Trajanje je odvisno, na način dostave in namembni državi.Iz 15-60 dni, običajno 30 dni.Če paket ni mogoče dostaviti na čas zaradi vojne, poplave, tajfun, vihar, potres, slabe vremenske razmere, ali katerih koli drugih okoliščinah, ki jih ni mogoče predvideti ali se jim izogniti, potem dostave bo treba odložiti.Jamstvo čas dostave je 60 dni, če ne, lahko zahtevate vračilo denarja.

3. Če Carine so nastali, kdo je odgovoren zanje?

Carinski je vladna agencija, pristojna za regulacijo pošiljke, ki vstopajo v določeno državo ali regijo.Vse pošiljke se pošiljajo ali regija mora jasno Carinski prvi.To je vedno kupec je odgovoren, da jasno carinski in plačati ustrezne Carinske dajatve.Ne bomo dodali davki, DDV, trošarine, ali drugih skritih stroškov.

4. V katerih okoliščinah bi predmet se lahko zamenja ali vrne?

Morate najti poljuben element, ki bistveno napako, prosimo, ne puščajte negtive povratnih zdaj.Lahko me kontaktirate za vračilo ali novo parcelo, ki jih prikazuje jasne fotografije.

5. Kako za čiščenje cucla?Bo okrasnih enostavno sodijo off ali odstraniti?

Vse dude,posnetke, ki vsebujejo okrasnih ne smete potopiti v vodo.Samo očistite nastavek del z mokro krpo in suho off.Naše Bling Dude in Cucla Posnetki so najvišje kakovosti, močno povezana z non-toksične lepilo.Ko je otrok sposoben, da bi vrgel, žvečiti ali škodo na izdelku, obstaja možnost, da kristal lahko odstranite.Nadzorom odrasle osebe je potrebno.

Oznake: liverpool fc otroška oblačila, baby mama, cucla obesek, miyocar cucla, silikonski soother, babi, baby napajalni sadje, baby medicine cucla, baby nippl, ddlg cucla

Material Funkcija PVC, ki so Prosta
Embalaža Kombinacija opreme
Velikost 0-6 M,6-12 M,12-18M
Vrsta Cucla
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Poreklo CN(Izvora)
Nastavek Ortodontskega tip
Funkcija Bling Bling Cucla
Številka Modela BP275
Material PP+Silikonski+Nosorogovo
Starost > 0 mesecev

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi