Mehko VR Pribor Za Oculus Quest 2 VR Zaščitne Prevleke Krmilnik Anti-slip Krmilnik Grip Ročaj Kritje Za Quest2

€5.09

€7.95

-35 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Anti-zdrsa Oprijem: vzorec design površino poveča odpornost griping še posebej v času visoke intenzivnosti VR gaming ali prepotenih roke.Anti drobni tisk,ki jih lahko zlahka držite in oprijem vaše za Oculus Quest 2 krmilniki,preprečuje kapljanje ali metanje.

2、Ter Varovanja: približno 2 mm/0.08 palčni moč tanek silikonski lahko tudi zaščito vaše kontrolorji iz praske, zaletavali.

3, Dobro Kakovost: Okoljske, mehko in udobno dotik občutek, vzdržljiv material, ki se prilega tesno za igro krmilniki, ne easy slide out, ne prekine vse funkcije gumb,senzor polnjenja.

4、Enostavno Namestitev:Na dotik upravljavca in zaščitna primeru so trdno pritrjene z nerjavno pin-in obleko priključek, enostaven za namestitev in priročen za vzlet.

5、Paket Vključuje: 2 paket rokave.Na dotik krmilniki niso vključeni!

Specifikacije:

Barva: črna, modra, rdeča

Seznam Vsebine:

2*Zaščitni Pokrov za Quest2

Opomba:

Na dotik krmilniki niso vključeni!

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(po Pošti Letalom)Delovnih Dneh + sobota + SundayNorth Ameriški /Zahodna Evropa 7~20 daysEastern Evropi 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Azija 15~45 daysSouth Ameriški 15~50 daysEastern Azijskih 7~20 daysOthers 15~60 dni

Stik z nami

Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med prazniki

Naše Misije:

1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Oznake: oculus quest 2 trak, primeru oculus quest, oculus prizadevanju trak, vive, oculus quest 2 pašček, quest 2, oculus prizadevanju zaščitnik, pametni telefon vr, huawei nova 2 lite zaslon na dotik, klarinet

Sanjarstvo Doživetje Čelada
Združljivo Napravo Drugo
Vrsta Drugo
Tip Senzorja -
Številka Modela --
Blagovna Znamka Rondaful
Vse-v-enem Virtualne Realnosti Očala No
Prikaz Številke Enotni
Poreklo CN(Izvora)
Krmilniki No
3D Očala Tip Rdeče&Modro

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi