Tovarniško odklenjen za iphone SE Matično ploščo z Dotik ID/Brez Dotik ID se Uporablja za iphone 5SE Mainboard s Polno Žetonov

€31.46

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni, da naše pomembnih nasvetov :

1.Ko se boste odločili za kraj, da od nas, prosimo preberite jasno, kot je opisano spodaj ,če imate kakršne koli dvome samo pls stik z nami prvič,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

2. Če želite postaviti bluk naročila,prosimo, da nas kontaktirate in vprašati za predračuna,vam bomo najboljše whoelsale cene.

Pomembni Nasveti:

1.Vse Odklenjena, matične plošče, so vsi uporabljeni in starega,ne novega.Bomo test znova in znova, da se zagotovi, da se lahko 100% dobrem, preden pošiljko.Ne bomo sprejeti nobenih spora o matične plošče, uporabljajo,stare ali drugi strani,hvala.

2.Če ne veste, kako namestiti,prosimo, da naredite montaža s strokovno osebo.Kot kupec posodobitve ali nadgradnje sistema,ki vodi k matični plošči iz službe, ne sprejemamo;prosimo, da kupce razumejo,hvala.

3.Če želite, matične plošče hitreje,ga je bolje izbrati DHL/EMS/FEDEX, za ladijski promet;vse nas želijo matične plošče morajo biti poslani varno in hitro.

4.Če imate večino povpraševanje,vas prosimo, da stik z mano, in jaz vam bodo ponudili najboljše wholesales ceno.Prosimo, upoštevajte, da mi prodajajo tudi telefon,trdi disk ali drugi deli za večino blagovnih znamk z visoko kakovost in najboljše cene.

O Pošiljki: 1: Vaše naročilo bo dobavljeno v roku 3-7 delovnih dni po vaše plačilo potrjen .

2: prepričajte se, da pustite pravilen naslov za dostavo in na voljo telefonsko Številko za vaše naročilo , to je zelo pomembno za parcelo Nemoteno Dostavo.

3: čas, ki Je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov: načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.

4: Vse pošiljke, ki se pošilja, in iz države ali regije, ki mora jasno carinski prvi.Naročnik je odgovoren za vse carine in uvozne dajatve,vključno z (vendar ne limitied z )vedeti, uvoz in zakoni, ki se ukvarjajo z davki,carine,in element, epileptični napadi.Stranka dajatev in davkov, ki se razlikujejo v vsaki državi,Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.

O Garancijo:

1.Izdelkov vir so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo Customer Service.V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse napovedi, ki temeljijo na stanje predmeta. 2. Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje. 3. Nudimo 1 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje (Ne affact drugi prodaja).Močno svetujemo stranki, da preizkusiti izdelek pred montažo.Vrnitev je veljavna le, in vračilo obdelujejo PO tem, ko smo prejeli vaše element.

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj, in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosimo, vzemite si trenutek, da nas s 5 zvezdicami, ki je pregled,vašo podporo in spodbudo, da nas premika naprej.

2.Prosimo, da ostanete v stiku z nami, preden vaš dopust slab pregled in reševanje problemov s pomočjo prijaznih pogajanj,ki je naša čast, da vam služijo.

Oznake: uv iphone motherboard, iphone 7 motherboard 128 original, matično ploščo xiaomi, iphone se 2020 2. generacije motherboard, mi motherboard, vijak iphone se, iphone 6 motherboard 128 uk, odbor mainboard iphone se, iphone motherboard pack, spreminjanje iphone motherboard

barve Črna/Bela/Zlata
Uporaba matično ploščo
Z/Brez Dotik ID Da,
QC Celotno QC Preizkušen
Številka Modela Za iPhone 5se Motherboard
Frekvenčni Razpon Za iPhone 5se Motherboard
Sistem ios
Stanje Razstaviti in Sproščen
Vrsta Notranji
Park Na Zalogi
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
ROM 16GB 32GB 64GB
Blagovna Znamka LISFG

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi