BOBOBIRD Vgravirana Moške Ure po Meri Lesa Watch Engrave Ebony Usnje Lep Darilo Obletnica Groosman Darila

€16.16

€24.86

-34 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

Odlično darilo za Sina , Hčerko , Fant , Mož , Moški ure.Osebno ebony usnje, les gledate,Darila iz OČE,MAMA.Najboljše darilo za svojo ljubezen, povsem osebno darilo, ki bo trajal ljubezen za vedno.Obletnico darilo , Rojstni dan , Božič , Novo leto, darila itd, ni darilo več brezčasno kot nalašč za časomerom.

Čas Obdelave

V 3-5 delovnih dneh od nakupu, Kako, da bi 1. Dodajte svoj izbrani predmet na voziček. 2. Če želite engrave svoje Zasnove, prosimo, navedite vse podatke, ki jih želite engrave na uro. 3. Če ne želite poslati nobenih informacij, da nas, bomo poslali da je načrtovanje za vas.

Kako naročiti

1. Dodajte svoj izbrani predmet na voziček. 2. Če želite engrave svoje Zasnove, prosimo, navedite vse podatke, ki jih želite engrave na uro. 3. Če ne želite poslati nobenih informacij, da nas, bomo poslali da je načrtovanje za vas.

Engrave logotip priporočam

Les pazi podrobnosti

Okolju prijazno karton

Ročno izdelan Predmet, Vsaka lesena ura je ročno izdelan iz čistega in edinstven naravni les,ohišje material, ki je narejen iz naravnih dark ebony .Trak je s Pravega usnja, je mehkobo adn trajnost.Lesene gledati z osebno sporočilo engrave na zadnji strani,Je postal popolnoma edinstveno darilo.To je fantastično, da je seznanjena z classy in priložnostne obrabe.Gledal bo na voljo v darilni papir polje brez dodatnih.Poleg tega vam lahko ponudimo lesa polje, vendar ga je treba plačati doplačilo ( približno 5 usd za eur).Čas obdelave V roku 3-5 delovnih dni od datuma nakupa

Oznake: bobobirds očala, 9140 skmei, onola watch, bobo ptica ženske, aliang mens watch, po meri logo watch, bliger kronograf, hamilton je gledal, po meri za gledanje, bobobird watch

Gibanje KREMEN
Škatle & Primerih Materiala Papir
Darila Obletnica, Rojstni dan, Božič ,Novo Leto darilo ect. Lep darila
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Ohišje Material Lesena
Izbiranje Premer 45mm
Funkcija Jasno, Minimalistična
Blagovna Znamka BOBO PTICA
Zaponko Tip Sponke
Primer Oblike KROG
Slog Modni & Priložnostne
Številka Modela D26-engrave
Po meri Da ,Darilo sporočil na voljo
Postavka Vrsta Kvarčne Ročne Ure
Band Material Tip Usnje
Ohišje Debeline 11.5 mm
Priporoča Širina 22 mm
Vodoodpornost Globina Ne nepremočljiva
Dolžina Pasu 22 cm
Spol Moški , Ženske

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi