Vroče Prodajo Avstralija Original MRC TMD Trener/Myofunctional Ortodontskega TMDAppliance

€67.35

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Original avstralija trener TMD NAPRAVE DESIGN ZNAČILNOSTI TMJ NAPRAVE DESIGN ZNAČILNOSTI TMD NAPRAVE Aerofoil-oblikovane osnove - za skupno tlaka.

Mouldable - za prilagojene ugriz popravek.

Low-profile - za udobje pacienta in enostavno govora.

Aerofoil oblike - za skupno tlaka.

TMD Naprave ™

Na TMD Naprave ™ opravlja podobno kot TMJ Naprave™ , le da je izdelana posebej za bolnike, ki potrebujejo dnevno opornica za lajšanje TMJ simptomov.

Obravnava simptomov, ki jih decompressing TM sklepov skozi svoje aerofoil oblikovane osnove.Prilagodljiv, nizko profil design omogoča tesno in udobno prilegajo za bolnike, ki potrebujejo ohraniti jasen govor v dnevnem času.

V TMJ System ™

V TMJ System ™ je sestavljena iz serije mehko znotraj ustne aparati, posebej namenjeni za pomoč, pri diagnozi in simptom lajšanje TMJ motnjo.

Naprave so debele oddelek na hrbtu, ki razbremeni pritisk z nežno decompressing vnetje sklepov, če se dajo v usta.Prav tako samodejno popravi usklajevanje spodnji čeljusti in se raztezajo tesen in boleče mišice okoli čeljusti, glave in vratu področju, kar je povzročilo takojšnje zmanjšanje bolečine.V daljših obdobjih, to pomaga, da zmanjšanje dolgoročnih bolečine.Bruxing (brušenje zob) je tudi preprečiti s patentiranim aerofoil oblikovan znanja in dvojno litih design.

Navodila za uporabo

Na TMD Naprave ™ je najbolj učinkovito, kadar se uporablja čez dan v kombinaciji z TMJ Naprave ™ ponoči.Lahko se uporablja za takojšnjo simptom olajšave ves dan in je še posebej učinkovit pri zmanjševanju klikom in akutne TM bolečine v sklepih.Primerna pa je tudi za bolnike, ki imajo manjkajoče molars.KAKO TMD NAPRAVE™ DELA je TMD Naprave ™ (Temporomandibular Dnevno) je prilagodljiva opornica, ki omogoča enostavno govora in lahko daje takoj.To zunanja oblika a težko notranje jedro, tako da bolniki z manjkajočih zob ali razseljenih diska lahko pridobili zelo hitro simptom olajšave; še posebej, če imajo omejeno odpiranje sposobnost.To je idealna kombinacija za zdravljenje obeh intra - in - extra kapsulaste težave in se lahko nosite ves dan.

Na TMD Naprave ™ je učinkovit, preprost za uporabo in se lahko izdajajo zdravnik brez dodatnih potrebna napotitev.Za bolnike, ki potrebujejo več zdravljenja v času nočni čas med spanjem, je TMJ Naprave ™ je na voljo tudi.Podjetje in prilagojene za posameznega bolnika.Vsestranski primeru aplikacije - še vedno lahko uporablja, ko molars manjkajo. 5 minut, da se prilegajo in prilagajanje.Aerofoil oblikovane osnove za skupno tlaka.MYOSA® - TMD DAN ČASA OBDELAVE TMJ MOTNJO V Myosa® TMD naprava je bila zasnovana posebej za diagnostiko in zdravljenje čeljusti skupno (TMJ) Motnje.Naprave, ki morajo biti opremljene in prilagojene s svojim zdravnikom, da pravilno terapevtske ugriz, je udobno nizko profil, ki omogoča uporabo podnevi in neoviran govora.V kombinaciji z uporabo ponoči od Myosa® TMJ, je Myosa® TMD je primerna za bolnike doživlja hujše simptome čeljusti skupno (TMJ) motnje.Medtem ko je prilagodljiv Myosa® TMJ je idealna za uporabo ponoči, je Myosa® TMD lahko uporabljate tudi med spanjem, ki fit je varno.

Oznake: TMJ Naprave, smrčijo zamašek, dih vadbe, petelin obroči seks geji, myobrace trener, prvi osrednja področje uporabe, t4a trener, dojenčka trener, prva fokusna, smrčijo ustavi

Postavka Vrsta Spanje & Smrčanje
Velikost regular
Material PV
Corlor Bela
Način Dela Auto
Blagovna Znamka NUODI
Številka Modela TMD Naprave
Vrsta Anti Smrčijo Ustnik

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi