Kitajski Zlati Kristalno Srečo, Denar, Bogastvo Drevo SREČO, Bogastvo Bogastvo Home Office Dekoracijo Ornament Figurice Najboljših Daril

€14.73

€20.46

-28 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

Material: Smole + Crystal

Barva:zlata

Velikost: 16*8*19 cm

Značilnosti:

1.Kristalna energija je močna, splošno znan kot kamen bogastva.Crystal bo na material življenje in finančno premoženje.Zato se lahko močno poveča finančno premoženje z urejanjem kristalno s položaja doma ali v pisarni.

2. Denar-predenje Drevo-čarobni zaklad drevo v legendi.To je bistvo nebes, zemlje in vesolja, ki lahko proizvajajo neskončno čarobno denar na svoje veje.Potem ko je pobral, se lahko regenerira, neizčrpen in neizčrpna.To je božansko drevo Kitajske.Poleg tega, da mesto hišo, hkrati pa okrepiti magnetnim poljem, tako da ste polni sreče, bogastva in priljubljenost,,, polno življenja in vitalnosti.

3. Čarobno učinek Drevo Zaposlovanja: Kristalno Drevo Zaposlovanja je resonated z več kot deset majhnih magnetnih polj, ki proizvaja plavajoče magnetni krog, kot oblak, veter, ki je zelo primerna za pretok bogastva.V doma ali v pisarni, položaj, da bi bilo čarobno, da imajo veliko drevo.Naravni kristali zbrali zemlje avro za več sto milijonov let.So različnih magnetnih polj in funkcije, ki so zaradi svojih različnih velikosti in barv.So lahko navdih v mislih, pomiri um in imajo posebno energijo.Lahko očisti telo in imeti učinka o zdravljenju bolezni in spreminjanje usodi.Lahko zbirajo bogastvo, ubranijo zlih duhov in ohraniti mir tako, da je telo zdravo in zveze vesel.To je ena izmed najbolj primerna darila za družine, da okrasite svoje hiše in izboljšanje geomantic znamenje za njihove sorodnike in prijatelje.

4. Obrt material: ves material drevo je naraven material.Uspešnih drevo bazena in trunk so enkratni dodatni elementi ekološko smolo.Nimajo vonja in onesnaževanja.Veje so narejene iz čistega medenina žice.Glavni in najbolj značilne so listi.Narejene so iz naravnih kristalov amorfni gramoza in ročno izdelane.

Opomba:

1.Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

2.Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

3.Osredotočamo na podrobnosti in smo razlika.

4 .Dejansko velikost bo manjše kot na sliki

Seznam vsebine:

1 * Ornament Figurice

.fkdesc p {font-size: 16px;}

Oznake: za dom, insektov past, dekor feng shui, drevo denarja, verske kipec, offic tabela, christma drevo, 3d usb lučka, kitajski stil, kitajski zodiak porcelan figurice

Slog Tradicionalna Kitajska
Tema Maskota
Material Crystal
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Voraca

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi