HDTV Antena Nastavite Podporo 1080P 50-60 Km Obseg Digitalne Antene Kanalov z Ojačevalnikom Signala Booster DU55

€5.92

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

HDTV Antena Nastavite Podporo 1080P 50-60 Km Obseg Digitalne Antene Kanalov z Ojačevalnikom Signala Booster DU55 Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1.Prosti Kanali: Z našo tv antena start za dostop do veliko novice, sitcoms, otroci in športnih programov, kot so CW, Fox, AMC, ABC, Hulu, Netflix, ESPN, CBS, NBC, PBC in tako naprej.Z našo TV antena ni več potrebno plačati ogromne zakona na TV.

2.50+ Milj Dolge razdalje, TV Antena: Napredno Smart Boost technology optimizira najboljši prenos signalov in preprečuje motnje iz drugih signalov.Tudi, če niste daleč od broadcast stolp, ki jo lahko zagotovi več kanalov večji razpon in najvišjo sprejem signala. 50 obseg in 60 območju obvezen.

3.Ultra Tanka Oblika: mehko super stvar, design, ki je bolj rafinirano in lahki, ki vam omogoča, da skrijete, če želite, da.Z anti-statični in anti-svetlobne funkcije, naš TV antene so že kompakten in zanesljiv.To vam zagotavlja, da uživajo več sto HD programov, tudi v nevihte in lahko celo naslikal, ki ustreza vašemu domu dekoracijo.

4.Kristalno Jasno HD Sprejem: Če so na voljo, uživajte HDTV programov v ločljivosti 1080p, VHF, UHF in ATSC.Ta antena lahko potegnite v vse jasno, digitalnih in HD programov!Združljiv s TV pretvorniki in digitalna Tv.

5.Enostaven za Namestitev: TV antena je primerna za vse vrste TV, vključno z digitalno TV s set-top box ali TV antena vstavljena neposredno v TELEVIZOR HDTV in analogna TV.Kraj je antena v želeni položaj in skeniranje kanalov v TELEVIZORJU meni.Poskusite drugo mesto vsakič, ko želite optično prebrati.Z ekstra dolgo, 10'/13' koaksialni kabel, lahko postavite antene, kjer je signal najmočnejši.

Paket Vključuje:

1 x Antena Set

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: antene tv ojačevalnik, antena hdtv zaprtih prostorih, lnb, antene wifi rotatorne, ul antenski ojačevalnik, kabel antene hdtv 4k, antena tracker, leadstar tv, antenski nosilec, antena zaprtih tv

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka centechia
Številka Modela antenski set

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi