Primerni za Honda ACCORD 2013+ / Honda CITY+ / CRV 2012+ / FIT+ / JAZZ+ xtros dušilke krmilnik

€72.02

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Obvestilo za kraj, da:

Prosim, pustite vaše modela avtomobila v podrobnosti, ko kraj, da za nas.In bomo ladja pravi model, ki je primerna za vaše avtomobile.Najlepša hvala!

Kaj elektronske dušilke krmilnik lahko storim ?

1. Izboljšanje elektronske dušilke hitrost odziva 2. Izboljšanje vozila dušilke občutljivost 3. Zmanjšanje motorja ogljikovih vloge 4. Plug and play

Kaj je elektronska dušilke krmilnik ?

Elektronske dušilke krmilnik je dušilke odziv krmilnik.Odstrani odziv zamude na vaš elektronski pedal za plin.Učinkovito, omogoča, da vaše motor, da se odzivajo hitreje.Kot rezultat, vaš avto lahko pospešitev hitreje.Ki ste ga plačali veliko denarja za vaš avto, ko pa ga pritisnite pedal za plin, se počutite, kot ste pritiskom gobo.Ste že kdaj opazili, da so stari avtomobili so bili bolj odziven?

Ladje in dostave

Bomo ladja izdelek v roku 7 dni.In vse, da bo ladja z načine, da kupci izbirajo.Ponavadi 5-15 dneh prispeli po tem, ko smo ga poslal.

Načini plačila

Mi lahko sprejmete paypal,western union,TT,www.atticus.si nakazilo,kreditne kartice in tako naprej.

Garancija in Vrnitev

Naš izdelek ima 3 leta garancije in jamstva kakovosti.Ampak, če ni dela, ko pridejo,se najprej obrnite na nas,nekatere stranke ni mogoče namestiti dobro in se bomo naučili, kako namestiti tudi.bomo odgovor vas kmalu.zato prosim, ne odprete spora prvi.bomo dovolili vse naše stranke zadovoljne z našim izdelkom.

Oznake: corpo, raf4 toyota 2020, honda civic 2013 megla, honda accord linijske, skener, čip psa reader, crx ed, honda tok rn6, honda accord viii, lego city 2021

Posodobitev Programske Opreme Da,
Jezik angleščina
Strojna Oprema Različica dvojno čip,deluje bolj stabilen
Certifikat CE/ROŠ/FCC
Blagovna Znamka TROS
namestite Plug and play
Garancija 3 leta
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Teža 0.25kg
Posebne Funkcije Izboljšano elektronske dušilke hitrost odziva
Različico Programske Opreme 32-bit glavni chipset

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi