VIDAR Majhne Smolo Mavca Glavo Vaza z zavezanimi očmi Pirat David Ličila Čopič, Svinčnik Imetnik Škatla za Shranjevanje Sočna Cvet Jar

€5.10

€6.62

-22 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Material: Smole

Na voljo v več barvah

Velikost: 9.5*8.0*16.5 cm visoko

Značaj: z zavezanimi očmi pirat slike David umetnosti vazi, pero, držalo

Značilnosti: je narejen iz smole in so izdelani iz trdega materiala.Čeprav je tudi krhke, to ni tako krhek kot mavec.Načrt za ta izdelek je novost, vodja znak se uporablja kot vaza, polna umetniškem smislu.

Funkcija: Make-up krtačo škatla za shranjevanje, pero, držalo, se lahko uporablja tudi, da bi vaze, se lahko uporabijo za vstavitev umetnega cvetja, se lahko uporablja tudi za obrat succulents, dno je zaprta, brez luknje, lahko naredite luknje z ročni vrtalniki, če potrebujete luknje.

Opomba: 1. Ta izdelek ne vsebuje umetnih rož v slikah.Umetno cvetje v slike, ki se uporabljajo samo v rekviziti in ni za prodajo.

2. Zaradi proizvodnega procesa, je lahko ena ali dve drobne luknje na izdelku, ki so lahko vzrok za uhajanje vode, potem ko je napolnjena z vodo.Če vas moti, lahko izpolnite z 502 lepilo (na voljo v pisalne trgovin).Luknjo, ali dal majhno ploščo pod ujeti vode.Se prepričajte, da popolnoma zatesnite učinek, prosim, ne streljaj, ta funkcija ni kot pokvarjena vrne certifikat, hvala vam za vaše razumevanje.

3. Kadar se uporablja kot imetnik pero ali kozmetični krtačo škatla za shranjevanje, če je pero ni dovolj dolgo, lahko izpolnite nekaj papirnate brisače v imetnik pero najprej, in nato dal pero na.

深黄款:

白色款:

黑色款:

灰色款:

浅灰色:

Oznake: v kozarcu, dekor vaza, vodja pot, air express dostava, david pot, imetnik rastlin, rjava nordijska vaza, vaza, črni cvet vazo, marec david

Slog Evropski stil
obrti Naslikal
Funkcija Tabletop Vaza
Material Smole
Velikost M
Kategorija obrat cvetlični lonček
Postavka ŠT. HCF-10HP
Površinske tehnologije Naslikal

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi