Ohlapne Hlače, Dolge Hlače Ženske Širok Noge Trdno Harem Hlače Ženske Bela Visok Pas Za Office Priložnostne Britches Korejski Street Fashion

€21.33

€68.80

-68 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Je gumb na spodnjem delu hlač, z bloomers buckled in široko noge hlače nevezan.Taka zasnova je presenečenje.Hlače je res dobra tkanina je udobno nositi, Tam je prostor za stegno in kolk, je zelo v modi nositi nazaj pasu za hlače je elastična in elastična.Debelina je tanek PS: V beli barvi, je narejen iz pol-cut oblog, zato ni treba skrbeti za to.

1 palec =2.54 cm ,1 cm =0.39 palčni

Opomba

1. Prosimo, da pozorno sledite velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade. 2. Velikost lahko have3-5 cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep. 3. Predlog hladne vode, umivanje rok,ne belilo,prosimo, rountine suho čiščenje.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike, hvala za razumevanje.

Prikaz Podrobnosti

Model Zaslona

Model Višina: 165 cm Teža:49 kg Poskusite na velikost:M

Več Pogosta Vprašanja In Odgovori:

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.Kako lahko sledenje moje paketni?Če obstaja kakršna koli vprašanja o izdelkih ali za dostavo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava .Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Prosimo, poskrbite, da zagotavlja pravico poštni naslov, da se zagotovi uspešno dostavo.

Oznake: como hlače ženske, korejski majica, ženske preppy, moda ulica, gos hlače ženske, moda korejski, korejsko dekle street fashion, lollipop plesni, korejski mena oblačila, vintage korzet hlače

Hlače Slog Harem Hlače
Primerni Za Ženska, dama dekle študent
Pas Tip visoko
Material Poliester
Dekoracijo Gumb
Vrsta Tkanine Broadcloth
Zapiranje Tip Gumb Letenje
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa Trdna
Starost Starosti 18-35 Let
Fit Tip Svoboden
Spredaj Slog Naguban
Blagovna Znamka FORYUNSHES
Dolžina Ankle-Length Pants
Poreklo CN(Izvora)
Sezona Pomlad/Jesen
Slog Moda In Priložnostne / Office / Ulične

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi