Lak za nohte, Odstranjevalec Orodja Nastavite Soak Off UV Gel 10pcs Skp Posnetek Zaviti Orodje za Brušenje Krtačo Nasveti Za Prste Bombaž Čiščenje Nohtov

€9.08

€22.70

-60 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1、lak za Nohte, Odstranjevalec Sklop: Boste prejeli 200 ml pritisnite paket, 1 niz cuticle potiskači , 400pcs odstranite brisačo, 10pcs Plastičnih Nail Art Soak Off Skp Posnetek , 3 pilice za nohte, a nohtov krtačo, 1pc Lak za Prehrano Olja, Pero, a zelo širok razpon, lahko izpolnjujejo vaše potrebe za nohte uporabo.

2、Stratum corneum potiskalo: eleganten in non-zdrsa, enostaven za uporabo, enostaven za prevoz okoli.

3、lak za Nohte, Odstranjevalec Bombaž Pad: bombaž pad je močno absorpcije vode, lahko učinkovito delo z odstranitvijo rokav, odstranjevanje rokav je narejen iz plastike, lahko odstranite UV gel, lak za nohte, ki brez škode za nohte.

4、Praktično Nail Set: Ta nastavitev se uporablja predvsem za gel, poliranje in odstranjevanje stratum corneum, primerna za vas, da uporabite doma, ampak tudi primerna za profesionalne salone za DIY nohtov delo.

5、Uporaba: Po namakanju, poliranje tekočina z čiščenje bombaža, zaviti žeblji, da odstranite gel, nato dal na nohte.Po desetih minutah, uporabite stratum corneum potiskalo in nohtov datoteko na proslavi nohte in roke, da bi dobili boljši.Nail učinek.

Seznam Vsebine:

10*Plastične Nail Art Soak Off Skp Posnetek

3*lak za nohte datoteke

1*prahu krtačo

1*pritisni in jekla

1pack*odstranite brisačo (400 kosov)

1*pritisnite plastenka (200 ml)

1*Lak Za Prehrano Olja Pero

Oznake: gel za nohte venalisa, gel komplet za nohte, gel za nohte, set, gel lak set, komplet ženske, šelak lak, ki določa, shlak, gellack, Za Nohte, Set, gel lak za nohte

Velikost as picture show
Številka Modela Q07329
Blagovna Znamka Mtssii
Količina picture show

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi