Ljubezen Pošto Iz Mama, Da, Dragi Moj Sin, Moja Ljubezen Do Tebe Je Vedno Sherpa Odejo Sredstev Odejo Pozimi Darila Fashion Carpet

€3.50

€5.07

-30 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis:

opis izdelka:

1. To je najboljši in najbolj dragoceni dar za tistega, ki imamo radi najbolj.Ko ne moremo dati toplo naročje, da oseba, ki imamo radi, saj je večina razdalje, ga lahko nam pomaga, da se damo toplo naročje, da globoko zamudili oseba, v tem hladnem letnem času, tako kot velik objem.Občutek ljubezni, s temperaturo.

2. Izdelek, ki uporablja visoko-kakovostni razred super mehka tkanina, ki je primerna za uporabo skozi celo leto primerna za različne scene, luči in jedrnato, lahko vas spremljajo tudi.

3. Izdelek lahko ne samo, da je treba dati kot darilo, ampak je tudi močno praktičnih funkcij. (Njena velikost je 40*60", 50*60", 60*78").Izbirate lahko med tremi velikostmi, tako se lahko uporablja Za zavijanje novorojenčka, kot najbolj dragoceno darilo, ko je otrok rojen, in tudi priročno za izvajanje.Velik 60*78" je primeren za domačo uporabo.

4. To je kot, mehka kot kašmir, vendar cena je bolj dostopna.Hipoalergena in prijazen do kože, to ne bo draži kožo, dihanje in lahki, pomaga ohraniti bolj stabilne temperature brez občutka zajetno.

5. Pralni pranje v hladni vodi in suhem, pri nizki temperaturi.Izogibajte se neposredni ogrevanje.Ne uporabljajte belila.Uporaba ne-shrinkable tkanin.

6. To je edinstveno darilo za vsakogar.Ko sem vzel to odejo na letalo za počitek, dama, mi je rekel: "vi Ste tako srečni!" ~~~ Mislim, da ni nič več kot težji.Vaša ljubezen je še bolj dragocena!

Specifikacije:

Tehnični podatki

Material: Flanela

Vzorec: pismo

Velikost: 40*60"/50*60"/60*78"

Paket Je Vključeno:

1 x Burritos

Opombe:

Previdnostni ukrepi

1. Za ročno merjenje, prosimo, dovolite o napaki, 1 palec (približno 2,5 cm).

2. Prosimo, upoštevajte, da zaradi zaslon, rahle barvne razlike se lahko pojavijo.

Oznake: sherpa ženska, odejo za odrasle, bombažne tkanine sherpa, evropski odeje, 313mm telo pajka, odejo pismo, odejo sherpa, ljubezen je moj sin, kmetije mat, otroške preproge

Slog //
Material Flanela
Funkcija //
Razred Kakovost
Poreklo CN(Izvora)
Teža //
Uporaba Doma
vzorec Pismo
Vrsta //
Odpornost Barve (Razred) //
Pranje Slog //
Nastavite Vrsto No
Podpora 1 Debelo
Sezona Pozimi
Številka Modela odejo
Tehnika //
Oblika Pravokotnik
Podpora 2 Dropshopping
Vzorec Tipa //

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi