Vibratorji Dildo, Vibrator Sex Igrače Za Žensk Muco Moško Samozadovoljevanje Klitoris Stimulator G-Spot Erotična Odrasle Igrača Analni Butt Plug

€6.22

€7.77

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Prvi

1.O Paket

aixiASIA da bi zaščitili vašo zasebnost,vam obljubim, pošljete svoje izdelke v skrivnost pogoj,embalaža, črno plastično vrečko brez slike in besede o seksu besede.

2.O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

Baterija je poročilo o preskusu: MSDS in UN38.3

Certifikacijo proizvodov; CE certifikat, ROHS certificiranje

Napetost; 3,7 V

Zmogljivost baterije; 300mAh

Vibracijsko frekvenco;7speed

3.O garancijo

12 mesecev garancije.Kupite z zaupanjem

Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije.

Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Stopite v stik z našim po pomožno osebje, preden jo vrne.

Če je element, ki je poškodovan v 1 mesecu, bomo ramenski EN NAČIN prevoza pošljete zamenjavo po prejemu vrne.Ali ponuditi nadomestilo (ne vključuje tovorni) po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Bomo Popravilo je za vas, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina

Vsi izdelki so 100% prvotne NOVI in preizkušeni pred odpremo.

Zadnji

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

Če imate kakršne koli težave ali vprašanja v zvezi z vašo transakcijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dneva.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email ali pritožbo naš manager.

Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Zasebnost Zagotovljena:

Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Privzeto ime na paket "igrača"(vse druge zahteve, prosimo, pošljite nam sporočilo), in s svojo diskretno embalažo lahko nakupujete zaupanja, edina oseba, ki ve, kaj je znotraj paketa vam!

Oznake: riesige analni čep, velika velikost analni čep, velik človek analni čep, super velik analni čep, velik rep analni čep, široko analni čep, vodja analni čep, ženska analni čep, snemljiv analni čep, velike velik analni čep

Vrsta G-Spot
Velikost Waterproof Same Sex Big Dildo Jelly Vagina Orgasm Couple Stockings
Nespodobno Sliko No
Blago Certifikat Kakovosti ce
Postavka Vrsta Vibratorji
Material Silikonski
Blagovna Znamka yunman
Številka Modela Analni Rit Ženske Moški Dick Masturbacija Mazivo Bullet Spirala Muca
Spolnost No

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi