Tablični primeru za Apple ipad 2 3 4 9.7" Silikona soft shell TPU zračna Blazina kritje prosojna zaščita capa vrečko za ipad2 ipad3 ipad4

€3.86

€4.06

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ruski prijatelji, prosimo, bodite pozorni : Prosimo, da izpolnite sprejemnik"s polno ime (vključno z 3 dele vsaj)v vrstnem redu,v nasprotnem primeru pacle ne bo mimo customes svoje države.

Opozorilo prosimo, da : 1.Slika se uporablja le za prikaz podrobnosti izdelka model ustreza naslovu. 2.Barva notranji lupini je naključno,v splošnih pogojih lupine je črno bel ali prozoren ,vam bo najboljša izbira.prosim, ne skrbi!

Čas dostave Opomba : 1.Če vaše potrditve čas se bliža in vi še vedno ne prikaže palce ,prosimo, obrnite na nas.Bomo podaljša čas dostave. 2.Če v 60 dneh, pozneje pa še vedno ne prikaže pacle ,prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili.Mi vam bo dala polno nadomestilo ali poslali novega. 3.Nobenega spora prosim : Prosimo, ne veljajo spor v roku 60 dni.verjamem, da je vse, kar je mogoče rešiti s komunikacijo ..Naj"s ohraniti dober poslovni odnos!Hvala vam za vašo podporo in razumevanje ,želim vam srečno nakupovanje !

Oznake: i pad pro, krepak ipad zajema, ohišje za ipad zraka 2 shockproof, ohišje za ipad 6 shockproof, ipad t2 primeru, prvi sneg, hipad silikonsko ohišje, ipad pro, 4 primer ipad, pokrov ipad

Za IPad Model iPad 2/3/4
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 9.7"
Dolžina 9.5inch
Paket Da,
Material Silikonski soft shell TPU
Združljiv Blagovne Znamke Za Apple iPad
Slog Moda
Vzorec Tipa Trdna
Širina 7.31inch
Model Združljivost za iPad 2/3/4
Številka Modela za iPad 2/3/4
Blagovna Znamka QIJUN
Funkcija MEHKO
barve Pregledno
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi