Kopirni stroj Rezervnih Delov 1PCS Fotokopijo Pralni grelno enoto Film Združljiv za C220 c280 c360 c7722 c7728 kopirni stroj grelno enoto Film Rokavi

€47.25

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka

Plačilo:

Bo sprejeti plačilo prek Depozitni

Dostava:

--Bodo ladje, ki jih po vaši izbiri, nekateri pa kopirni stroj rezervni deli tiskalnik rezervni deli so večje od omejenega delovnega Air Mail, bomo ladja po drugi Post ali Express.

Običajno uporabljamo E-Pošta(bo skrbel USPS), da U. S , medtem ko je Kitajska/Belgija/HongKong Objavi v drugih državah, če jo potrebujete nujno, prosimo, obrnite na nas, preden kraj, da.

--Bo ladja vaše naročilo 3-5 dni

- Če ne morete prejeti paket v 21 delovnih dni, brez da posodobite informacije o referenčno številko, prosimo, obrnite na nas .

Hitro Podrobnosti

Vrsta

Grelno Enoto Film Rokavi

Za uporabo v C220

MOQ

1pcs

Funkcija

Združljiv

Čas Dostave

Poslana v roku 3-5 delovnih dni po plačilu

Plačilni Pogoji

Bo Plačilo Preko Esctow

Dostava Pogoji

DHL,UPS, FedEx, EMS ,itd

debelo

Sprejemljiv

Pakiranje

Kot zahtevo

Kakovost storitev

Pokvarjenega blaga, ki so manj kot 0,1% in da lahko prosto 1:1 nadomestiti v naslednjem naročilu, strogo QC, pred dobavo.

Pakiranje slog

Prilagojeno pakiranje/ Nevtralna

Glavna konkurenčna Prednost

A. Visoke kakovosti iste izvirne.

B. Hitro dostavo.

Informacije O Podjetju

Ustanovljen je bil leta 2005, Guangzhou Aotusi pisarniška Oprema, Poslovni Oddelek je zrasla, da postane profesionalni proizvajalec potrošni material za kopirni stroji & tiskalnik.ATS si prizadeva ohraniti vodilni položaj s consistity oskrbe v visoki kakovosti izdelkov, zagotavlja odlično storitev in razumno ceno.

Oznake: stroji električni testenine, canon skener, dr310, skener stran, c287, prenos pasu za konica minolta, miniature šivalni stroji, a4 scanner, mini skener, c220 konica

Številka Modela C220 C280 C360 C7722 C7728
Blagovna Znamka ATS
Vrsta Grelno Enoto Film Rokavi

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi